Weskó

Meseteóriák a köbön #6 - Fosterék háza képzeletbeli barátoknak

2016. október 26. 20:17 - Molnár Balázs L.

 Nos eljött az idő, hogy a sorozat egy kis pihenőre menjen. Majd egy hónappal ezelőtt Spongyabob kockanadrággal kezdve, volt itt szó a Fecsegő tipegőkről, Hey, Arnoldról, Phineas és Ferbön keresztül, egészen a hétvégi különkiadásig, amiben a második világháborús propaganda mesékig repültünk vissza. Eddig pedig több mint 8 ezer megtekintéssel büszkén pihenek egy kicsit.

Most pedig, ha már volt itt egy kis kitekintés is, térjünk vissza a jól megszokott mederbe.Ebben a részben pedig a Fosterék háza képzeletbeli barátoknak-ról hoztam nektek egy rövidke kis teóriát. Mégpedig azt állítják ebben, hogy tulajdonképpen az egyik főszereplő Frankie igazából nem is létezik, csupán Foster néni korai mása, mivel ő maga találta ki, mert szeretett volna ismét fiatal lenni. Ergo ő is képzeletbeli barát, akárcsak a többiek. Lehet benne valami igazság, hisz a sorozatban teljesen ugyanolyan ruhát viseltek. Hogy ennek mennyi igazság alapja van, azt nem tudom, de továbbra is érdekes felvetésekkel találkozhatunk az interneten, ha egy kicsit keresgélünk. Ennyit lett volna akkor a Meseteóriák a köbön első ''évada'', én őszintén megvallva szerettem ezekről a sztorikról írni, engem is meglepett, milyen beteg elméletekkel tudtak előállni emberek a mesékkel kapcsolatban. Hogy mikor várható folytatás még nem tudom, de a következő etapra már szeretnék előre dolgozni, hogy ne legyen olyan mint most, hogy csúszik egy rész a megszokott időponttól. Majd jelentkezem. :)

168802_0.jpg

rajzfilm23.png

További részek:

1.rész - Spongyabob Kockanadrág

sponge_bob_sponge_out_of_water_1475673414_2.jpg

2.rész - Fecsegő Tipegők

fecsego-tipegok-letoltes_3.jpg

3.rész - Hey, Arnold

landscape-movies-hey-arnold_2.jpg

4.rész - Phineas és Ferb

we_re_gonna_build_a_rollercoaster_2_1.jpg

5.rész - Propaganda mesék

med_1438251257_image_2_1.jpg

7.rész - Görcs ikrek

the-cramp-twins-new-pictures-8_1_1.jpg

8.rész - Bátor a gyáva kutya

1003763-gallery-of-courage-the-cowardly-dog-backgrounds_1_1.jpg

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr8911835513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása