Weskó

Meseteóriák a köbön #7 - Görcs ikrek

2016. november 27. 17:37 - Molnár Balázs L.

the-cramp-twins-new-pictures-8_1.jpg

 Október 26-án volt az utolsó rész az Meseteóriák a köbön első etapjából, amikor is kicsi kényszerpihenőre ment a sorozat. Most pedig hétről hétre érkezem majd az új részekkel, hogy melyik nap az majd elválik, de szeretnék valami rendszert belevinni erre az egy hónapra ami hátravan az évből. Jövőre nem tudom hogy folytatódik-e, vagy valami teljesen új sorozat indul, de tervben vannak új dolgok is.

Minden esetre azért volt szükség a pihire, hogy igazán jó minőségben folytatódhasson a széria. Ha emlékeztek még a legtöbb teória arról szólt, hogy valamelyik karakter  vagy halott, vagy beteg az elméje és kitalálja az egészet, vagy mindenki halott és csak egy valaki él és beteg az elméje, majd ő találja ki az egészet. Sajnos a Görcs ikrekről is csak hasonlót találtam, de ígérem, a következő részben már valami tényleg érdekeset hozok nektek,  nem csak halottas teóriát.

283330_28_1.jpg

 Viszont az a baj, hogy körülbelül az összes teória erre a sémára épül, semmi mögöttes igazi tartalmat nem tudnak mögé gondolni, de igyekszem olyat találni, ami igazán érdekes lehet. Aki emlékszik még a sorozatban szereplő karakterekre, arra is emlékszik hogy Lucien példás tanuló volt, és rendkívül jól öltözött, jól nevelt, udvarias kis srác volt. Míg a tesója, Wayne a tökéletes ellentéte. Kedvenc elfoglaltsága pedig az volt, hogy ahogy tudja megkeserítse öccse életét. Nos a szereplők színe nem véletlen, a teória szerint, még pedig azért mert Wayne halott, Lucien pedig nem. Az elmélet szerint Lucien még kiskorukban egy balesetben véletlen megölte a bátyját, Wayne pedig visszajár kísérteni a képzeletében, hogy megkeserítse Lucien életét. Nos ennyi lett volna az eheti Meseteóriák a köbön, jövőhéten ha minden jól megy, a Bátor a gyáva kutya teóriájával jövök. Ne menj messzire. ;)

 Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, kövesd a Facebook oldalam, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény.  Ja meg ott az Instagram is, ott is csupa érdekeset osztok meg. ;) 

További részek:

1.rész - Spongyabob Kockanadrág

sponge_bob_sponge_out_of_water_1475673414_2.jpg

2.rész - Fecsegő Tipegők

fecsego-tipegok-letoltes_3.jpg

3.rész - Hey, Arnold

landscape-movies-hey-arnold_2.jpg

4.rész - Phineas és Ferb

we_re_gonna_build_a_rollercoaster_2_1.jpg

5.rész - Propaganda mesék

med_1438251257_image_2_1.jpg

6.rész - Fosterék háza képzeletbeli barátoknak

168802_0_1.jpg

8.rész - Bátor a gyáva kutya

1003763-gallery-of-courage-the-cowardly-dog-backgrounds_1_1.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr9111963559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása