Többet néztük Adam Sandlert, mint amióta létezik a civilizációnk

f4206437eac6e61c278234c38d3c5e1a82d24973.jpg

Netflix

 Ez nagyon beteg.. :D Miután a Netflix megosztotta a statisztikai adatait, amiből kiderült hogy a Ridiculous 6 megjelenése óta (2015. december), a 99 millió felhasználója több mint félmilliárd órát töltött el azzal, hogy Adam Sandler filmeket nézzen a Netflixen.

 A legjobb pedig, hogy a Quartz, hát ki más, tovább számolgatott ezzel a számmal. Arra jutottak, hogy egy főre leosztva ez a szám 57 ezer évnyi folyamatosan Adam Sandlert való nézést jelent. Azt is írják, hogy ez egyáltalán nem nagy szám a Youtube napi 1 milliárdos megtekintéséhez képest, de itt három film érte el ezt a számot 100 millió felhasználóra leosztva. Ez az 57 ezer év pedig olyannyira sok, hogy a legrégebbi barlangrajzok is csupán 40 ezer évesek lehetnek, az első igazi emberi civilizációról pedig pontos adataink nincsenek, nagyjából az időszámításunk előtt 3000 évvel lehetett az első. Durva azért ez a szám, így belegondolva, tavaly én is összeszámoltam úgy nagyjából, hogy az eddig látott filmek és sorozatok mennyi időt vettek el az életemből, és ha azt mondom hogy egy-két hónapot, akkor nem kicsit hazudok. :D

 Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, kövesd a Facebook oldalam, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény.  Ja meg ott az Instagramon is, ott is csupa érdekeset osztok meg. ;)