Weskó

Ezzel a tartóval Macintosh gépet varázsolhatsz az iPhoneból

2017. május 10. 19:43 - Molnár Balázs L.

image_1_2.jpg

 A nosztalgia nagy úr, mostanában pedig nagy trendje van visszahozni a régi dolgokat a köztudatba, majd hasznot húzni belőle. Most az Elago készített egy olyan telefontartót/tokot, ami egy mini mása az 1984-ben kiadott Macintosh gépnek. Aminek a Super Bowl reklámjáról már írtam hogy mennyire ütős volt, főleg úgy, hogy George Orwell 1984 c. könyve adta az alapját és az a Ridley Scott rendezte, aki a Szárnyas fejvadászt és az új Alien: Covenantot is jegyzi.

A tartóba oldalról behelyezhető az iPhone 6, 6S és 7 típusú készülékekre, azonban a Plus modellek túl nagyok már hozzá. Úgy van kialakítva a tartó, hogy simán hozzáférhessünk a hangerő szabályzó gombokhoz, illetve a telefon alja is szabadon van hagyva, amivel a használat közbeni töltést is engedélyezi. Ehhez külön a tartó hátulján kialakítottak egy lyukat, így szépen elvezethetjük benne a lightning kábelünk, ezzel is erősítve a nosztalgia érzését. Tiszta 1984. Külön kapható hozzá egy billentyűzet is, amint a képen is látszik, innentől kezdve pedig a telefon kijelzőjéhez sem kell többet hozzáérnünk. A tartó ára 35 dollár, ami olyan 10 ezer forint környékén van.

image_4.jpg

 Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, kövesd a Facebook oldalam, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr7012490799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása