Weskó

Leleplezték az idei Fifát, Alex Hunter visszatér - EA Play

2017. június 10. 23:06 - Molnár Balázs L.

fifa_17_screenshot_20160613023923_1_original_760x425_cover.jpg

 Gyerekek.. A következő pár napban nagyon durván odavernek a játékosoknak a készítők, vasárnaptól kezdődik az E3! Ma este pedig az Electronic Arts mutatta be a hamarosan érkező játékait.

 Tavaly óta külön rendezvényt szerveznek, ahol előrukkolnak az újdonságaikkal. Ezek közül is természetesen az egyik legnagyobb húzócímet, az új Fifa sztori módjának folytatását leplezték le, amiből kiderült az is, hogy az előző részben már megismert Alex Hunter idén visszatér és vele folytathatjuk a kalandokat. Egész pofás kis előzetest csaptak össze neki, tele világsztár focistákkal, illetve már Cristiano Ronaldo pózol az új játék elején. Nagy szemmel látható változást nem nagyon fogunk látni, de nekem még mindig szimpatikus, hogy valamit azért próbálnak kezdeni ezzel a Journey móddal. A boltok polcaira 2017. szeptember 29-én kerül a FIFA 18. Te várod már? Megfogod venni? 

  Ha tetszett a cikkem, és szeretnéd támogatni a munkám, kérlek dobj egy lájkot a  Facebook oldalamra,  esetleg oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr4712584667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása