Weskó

Odapörkölt a Bethesda az új Wolfenstein II: The New Colossus-al - Ez történt az E3-on

2017. június 12. 10:07 - Molnár Balázs L.

wolfenstein-ii-the-new-colossus.jpg

 Nekem személy szerint az egyik legkedvesebb játékélményem az új Wolfensteinekből származnak, valami annyira átütő és megragadó atmoszférája van a játéknak, olyan hangulatos a zenékkel, meg a sztori és a karakterek kidolgozása is elképesztően jók. Kevés játékot várok idén, ez az egyik amit nagyon.

Hát ki nem akar nácikat szarrá lőni órákon át? Az új rész pedig folytatása az The New Order és a The Old Bloodnak, így onnan folytathatjuk majd ezt, ahol abbahagytuk. A halottnak hitt Frau Engel pedig mégsem annyira halott, így vele is fogunk találkozni az új részben. Egy durván nyolc és fél perces előzetessel kápráztat el minket a Bethesda az új Wolfensteinből, amihez szerintem nem is már semmit hozzáfűznöm, hisz magáért beszél. Nem is kell olyan sokat várni már rá, csupán egészen október 27-ig fogjuk enni a kefét, hogy megszerezhessük ezt a gyöngyszemet. Te mit gondolsz? Megfogod venni az új részt is? Vagy az előzőekkel sem játszottál? 

  Ha tetszett a cikkem, és szeretnéd támogatni a munkám, kérlek dobj egy lájkot a  Facebook oldalamra,  esetleg oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr2612586981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása