Weskó

Harry Potter most a veszedelmes dzsungelba látogat

2017. június 17. 13:09 - Molnár Balázs L.

jungle.jpg

 Nagyon úgy tűnik, hogy Daniel Radcliffe kezd felébredni Harry Potter álmából és végre normális szerepeket is kap rendesen.

 Legutóbb az Imperiumban hirdette a fehér felsőbbséget, most pedig egy igaz történet ihlette filmben indul világot látni, majd egyszer csak a dzsungel mélyén találja magát és egyedül kell túlélnie a kegyetlen természettel és az ott lakókkal szemben. Az előzetes alapján ígéretesnek tűnik, Radcliffe pedig tovább bontogathatja a szárnyait a varázslóképző iskolán kívül is. Valamikor idén érkezik a film, pontos dátum még nem ismert.

 Ha tetszett a könyvrészlet, és szeretnéd támogatni a munkám, kérlek dobj egy lájkot a  Facebook oldalamra,  esetleg oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr7612601773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása