Weskó

Se Call of Duty, se Assassin Creed - Mi lesz veled így Nintendo Switch?

2017. július 31. 22:58 - Molnár Balázs L.

4_22-tease-background-desktop.jpg

 A Nintendo a hatalmas lejtmenet után, az idén megjelenő Switch segítségével elindult felfelé, meglepően jól teljesít az új konzoljuk. Azonban nem kis érvágás lehet azoknak, akik befektettek egy ilyen konzolba, hisz az idén két év kihagyás után érkező Assassin's Creed Origins sem érkezik a Nintendo konzoljára.

Ha ez még nem is lenne akkora probléma, az Activision is úgy döntött, bizony kihagyja a lehetőséget és az újra a második világháborúba látogató Call of Duty: WW2 sem jelenik meg a konzolra. Mondjuk a Switch nem is az ilyen játékokra lett kitalálva, azért egy Assassin's Creednek valószínű őrültek volna a tulajdonosok. Aki pedig megvette a konzolt, az biztosan nem az ilyen mainstream játékok miatt tette. Mindkét játék megjelenik PC-re, Xbox One (Slim, X), PS4 és PS4 Pro-ra is. Míg az Assassin's Creed Originis október 27-én kerül a boltokba, addig az új Call of Duty megjelenéséig egészen novemberig harmadikáig kell várakozni. Neked van Switched? Megveszed valamelyik játékot?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr5812705373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása