Weskó

Bemutatkozott a limitált Xbox One X, de nagyon vérszegény eresztés lett

2017. augusztus 21. 12:29 - Molnár Balázs L.

xboxonexheader.jpg

Nem elég, hogy olyan hátrányban vannak a Playstation 4-el szemben, amit szinte képtelenség ledolgozni, még széllel szemben is hugyoznak a Microsoftnál. Mintha nekik mindegy lenne, csak adjunk ki mi is valami erősebb gépet, adjunk neki valami szar nevet - Az egyébként marha menő Project Scorpio helyett -, majd ha már adtunk neki, csináljunk belőle egy limitált kiadást, aminek az lesz a neve. Itt azért elvárná az ember, hogy odateszik magukat a dizájnerek és tényleg valami ütős darabbal állnak elő, de nagyon nem.

Simán kapott egy kis zöld Project Scorpio feliratot a gép és a kontroller és ennyi, kifújt a dolog. Ha még jól is nézne ki.. Várjál, mert hogy limitált kiadás, valami pluszt kéne nyújtson. Hah. Jó vicc volt. Semmi extrát nem kapunk, csak ilyenekkel bombáztak, hogy a régi kontrollerekkel is kompatibilis, vagy hogy a hátulján könnyebben találjuk meg a csatlakozók helyeit. Tényleg? Microsoft? Tényleg? Az pedig, hogy kiadnak egy "4K" képes konzolt, amiről már most tudjuk, hogy nagyon nem fogja tudni a 4K-t 60fps-t kihajtani, legalább fasza kis játékokkal örvendeztetnek meg minket. Se. Jön egy Forza Motorsport 7, ami viszont tényleg 4K 60fps-t tud nyújtani, gyönyörű és már most oda meg vissza vagyok érte, de ennyi. Egyetlen Windows 10 exkluzív játék jön rá, amit amúgy megvehetsz pc-re is, semmi szükséged nincs egy Xbox One X-re.

scorpio2.jpg

Olyan 170 ezer lesz egyébként az alap konzol, amit úgy eladni, hogy a Playstationnak nem kis előnye van, nem csak eladott példányban, hanem árban is. Erre pedig tuti lépni fog még egyet a karácsonyi leárazásokkor, plusz lesz egy Black Friday is a Sony, és úgy megcsapja PS4 Pro árát, hogy az embereknek meg sem fog fordulni a fejükben az Xbox One vásárlása. Nem hogy az Xbox One X-é. Nagyon szeretném újra szeretni az Xboxot, illetve a Forzáért máig megdobban a szívem, de nagyon kevés egy játék a sok zseniálisnál zseniálisabb tripla A cím ellen. Esetleg még lehet majd úgy használni, mint egy PC-t, hogy minden multiplatform játékot arra veszünk meg, hisz tényleg a legerősebb konzol lesz attól függetlenül, mennyire elrontott mindent vele kapcsolatban a Microsoft. Te hogy gondolod? Szerinted van visszaút a Microsoftnak az Xbox háza táján? Ha pedig tetszett a cikk, dobj egy lájkot a Facebook oldalamra, ezzel is támogatva a munkám. :)

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr4712768958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása