Weskó

Le a nácikkal! - Újabb hangulatos előzetesen darál be minket a Wolfenstein II: The New Colossus

2017. szeptember 22. 23:01 - Molnár Balázs L.

wolfenstein-2_handle_with_care_final.png

 Alig több, mint egy hónap van hátra az újabb náci darálásig, amit én személy szerint gyermeki rajongással várok és csorog már a nyálam érte. Az új Wolfensteineket annyira eltalálta a Bethesda, egyszerűen lehetetlen nem szeretni, ahogy váltogatott módszerekkel gyilkoljuk sorra a mocskos rossz nácikat, akik elfoglalták és leigázták Amerikát.

A folytatásban is a már megszeretett BJ Blazkowicz lesz főszerepben és vele kell véghez vinnünk azt a magasztos küldetést, hogy leigázzuk a náci birodalmat. Kaptunk megint egy bitang hangulatos előzetest, ami csak fokozza az állapotokat. Én személy szerint oda vagyok az elborult karakterekért benne, a hangulatáért, hogy nem veszi komolyan magát és a készítők is kényesen figyelnek erre, hisz ebben van a varázsa. Mégis megtudják ragadni a karakterek az embert, a történet és az egész masszája magával ránt, majd napokkal később hatalmas űrt hagy maga mögött. A Wolfenstein II: The New Colossusra egészen október 27-ig kell epekedve várnunk, amikor is jön PS4-re, Xbox One-ra és természetesen PC-re. Lessük is meg akkor a hangolódó gameplay trailert:

 Ha pedig tetszett a cikkem és szeretnél még több hasonlót olvasni, akkor kérlek dobj egy lájkot a Facebook oldalamra, ezzel tudod támogatni a blogot. Köszi! :) 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr2412887220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása