Weskó

Kegyetlenül odaver A Viszkis új előzetese

2017. október 19. 00:22 - Molnár Balázs L.

20170821szalay-bence-a-viszkis-cimu.jpg

 Emlékszem, amikor nyáron a Pappa Piá-n szenvedtem a moziban, csak arra tudtam gondolni, hogy könyörgöm csak A Viszkis legyen jó! Ennyit kérek. Kibírod, nagyon fáj, de mindjárt vége van Balázs, nyugodj meg, kivan fizetve, csak a Viszkis legyen jó!

Az előzetesek alapján pedig egy olyan valamit kaphatunk novemberben, ami elfelejtet minden fájdalmat. A sztori ismert, azonban kivan színezve néhol természetesen. Engem már akkor megvett a film magának, amikor még csak kiderült hogy készül, a mostani előzetes alapján pedig valami kegyetlenül várós lett a film. Van itt meztelenkedés és pörgős akciójelenetek rogyásig. Bankrablás. Meg viszki. Kell ennél több?! Rendezői székben az az Antal Nimród, akitől kaptunk már egy Kontrollt, a Viszkis szerepében pedig Szalay Bence. November 23. Írd fel. Foglald le. Megyünk.

Ha tetszett a cikk, tudod, dobj egy lájkot a Facebook oldalamra, hogy ne maradj le semmiről! ;)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr8413018032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása