Weskó

Itt van a társas társkereső - Pakli

2017. október 24. 22:37 - Molnár Balázs L.

pakli_7-e1508833684947-1024x576.jpg

Forrás: Pakli

 Na az ilyen alkalmazásoknak érzem igazán a létjogosultságát. Egy alkalmazás, ami segít összehozni az emberek, képes közösséget kovácsolni egy szempillantás alatt. Az elv hasonló a Tinderhez, azonban itt nem egymás ágyába próbálunk bejutni, csak simán társasozni és ismerkedni szeretnénk. Aztán ki tudja. Lehet itt több szerelem fogan, mint az éppen erre hívatott alkalmazásoknál.

Ugyanúgy bal és jobbra kell húzogatni az ujjunk, azonban itt nem emberek fotóit látjuk, hanem társasjátékokét. Ha pedig kedvelsz egy játékot, az alkalmazás elraktározza és amint valahol játszani fognak azzal a játékkal, téged értesít arról. Szervezhetsz saját eseményt, amihez meghívhatsz embereket, illetve van benne egy shop is, ahol vehetsz társasjátékokat. Ugyanúgy cseveghetsz másokkal, felveheted a gyűjteményedbe a játékaid, illetve a kívánság listád is folyton bővítheted. Az eseményeknél pedig térképmódra is válthatsz, ahol rögtön megnézheted hol van közeledben éppen zajló esemény.

3d32ae6e0615191b1782ef76b9fdccea_original.png

Forrás: Pakli

Ha jelentkezel egyre és a játékmester elfogadja a jelentkezésed, további információkat kapsz a partiról, mint pontos cím és egyéb fontos tudnivalókról. Már több mint 1800-an töltötték le az alkalmazást két és fél hónap alatt, ahogy pedig nő a bázis, úgy lesz egyre jobb és jobb a dolog az emberek által. Október 23-án pedig Kickstarter kampányt is indítottak az apphoz, ezzel a külföldi terjeszkedést próbálják megcélozni. Itt 30 ezer fontot tűztek ki célul a készítők, amihez még bő 25 napjuk van összegyűjteni. Ha pedig elérik ezt az összeget, jövő tavasszal már ki is lépnek a nemzetközi porondra, hogy még több emberhez eljusson a társasjátékozás remek élménye.

iOS

Android

Ha tetszett a cikk, tudod, dobj egy lájkot a Facebook oldalamra, hogy ne maradj le semmiről! ;)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr1313072418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása