Weskó

Viszik, mint a cukrot az Apple füleseit

2017. december 07. 11:47 - Molnár Balázs L.

airpods.jpg

 Úgy tűnik, az Apple bármit is csinál, azt megszeretik a felhasználóik. Kicsit döcögősen indult az AirPods élete, ezzel a saját megoldással hozakodott elő, amikor megszüntette az iPhone-okon a jack aljzatot az Apple. Eleinte pedig valószínűleg szándékos hiánykeltés mellett, nagyon keveset gyártott a cég, azonban mostanra felpörgette a gyártást az a Apple, vele együtt pedig a vásárlási szándék is látványosan megugrott.

Ezzel együtt pedig úgy tűnik, nem hogy nem hiányzik a foglalat, de nagyon is imádják és jól fogynak a bluetooth-os füleseik. A KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo szerint jövőre akár megduplázhatja az Apple az AirPods eladásait, ami alsó hangon is 27-28 millió eladást jelent a vezeték nélküli fülesből.

Hivatalos statisztikák nincsenek az idei év eladásairól, de becslések szerint 13-14 millió darabot értékesíthetett ebben az évben a cég. Egy felmérés alapján pedig, az Airpods tulajdonosok 98%-a teljesen elégedett volt az fülhallgatójával. Továbbá 97 százalékuk imádta, hogy a tokja töltőként is működik és a Bluetooth-os kapcsolattal is elégedettek voltak. 95 százalék elégedetten konstatálta az eszköz üzemidejét, további 93% pedig azzal, hogy az Airpods bent maradt a fülükben.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr113452451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása