Weskó

Ezek voltak 2017 legrosszabb filmjei

2017. december 15. 23:38 - Molnár Balázs L.

baywatch-reboot.jpg

 Lassan zárjuk az évet, összegezzük és számot adunk az elmúlt év élményeiről. Nos, filmes fronton ez az év is tartogatott nagy meglepetéseket és botrányos nagy csalódásokat, most azonban megpróbáltam összeszedni az idei év legrosszabb filmjeit. Nem volt egyszerű dolgom sajnos, mivel eszméletlen sor szart termelt ki magából a filmipar, de csak sikerült összeállítani egy toplistát belőlük.

Érdekes észrevenni, hogy szinte az összes résztvevő a listán a vígjáték kategóriát erősíti, ami eléggé körülírja azt a helyzetet, amit manapság képviselnek a vígjátékok. Természetesen érthetőek a kiadók is, akik tudják, hogy egy Rossz anyák karácsonyára akkor is beülnek az emberek, ha az olyan borzalmasan szar is, mint amilyen lett.

Hogy a poénok többségét a szexuális utalások lehető legtöbb formája képzi, továbbá a basszunk be és csináljunk hatalmas faszságokat, mert az vicces. Nem. Már rég nem az. De ha a másnaposok működött, akkor csináljuk meg megint. Csak most csajokkal. Vagy öregekkel. Mekkora ötlet már bazz! :O Persze volt itt újabb Halálos iramban rész, ami nem csak a pofánkba röhögve volt kegyetlenül idegesítő és borzalmas, Arnold Schwarzenegger bérgyilkosos filmje is igencsak felbaszta a pumpát az emberben. Azért belül mélyen remélem, hogy nem erre van igény. Még ha tudom is, hogy amúgy igen. Nem akarom elhinni. Nem mennék bele mindegyik film egyesével való kritizálásába, mert még holnap is itt ülnénk és olvashatnád a barokk körmondatokban megfogalmazott kedves gondolataimat a készítők irányába. Némelyikhez azért csatolom a kritikám, ha érdekelne. Viszont amíg elmegyünk, megvesszük rá a jegyet és beülünk rájuk a mozikban, addig bizony változást se várjunk. Inkább dobd meg szerinted melyik volt 2017 legrosszabb filmje?

Nyírjuk ki Günthert

Csajok hajnalig

Hogyan legyél latin szerető

Volt egyszer egy Venice

A szerencse háza

Halálos iramban 8.

Pofoncsata

Háziúr kiadó

Alibi.com

Rossz anyák karácsonya

Romazuri

Ó, anyám!

Pappa Pia

Wilson

Baywatch

Bukós szakasz

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr3313504461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása