Weskó

Már nem is kell találkozni a barátainkkal, megjött a Facebook virtuális valósága

2017. április 22. 21:24 - Molnár Balázs L.

01-facebook-spaces-still-shot.jpg

Újabb aduász van a Facebook kezében, hamarosan meglátjuk mennyire tudnak élni vele.

 Mark Zuckerberg nem titkoltan próbál minket eléggé a virtuális valóság felé terelni, kezdte ezt az Oculus felvásárlásával, most pedig már a béta verzióhoz érkezett a Facebook virtuális valóság tere, a Spaces. A VR még nagyon kezdeti stádiumban van, annak ellenére, hogy az okos emberek már tavaly is azt mondták, 2016 lesz a virtuális valóság éve. Aztán mégsem. Miért?

Tovább
komment

Többet néztük Adam Sandlert, mint amióta létezik a civilizációnk

2017. április 19. 19:30 - Molnár Balázs L.

f4206437eac6e61c278234c38d3c5e1a82d24973.jpg

Netflix

 Ez nagyon beteg.. :D Miután a Netflix megosztotta a statisztikai adatait, amiből kiderült hogy a Ridiculous 6 megjelenése óta (2015. december), a 99 millió felhasználója több mint félmilliárd órát töltött el azzal, hogy Adam Sandler filmeket nézzen a Netflixen.

Tovább
komment

Sikeres volt, nem kellett.. - Elkaszálta a Nintendo a NES Classicot

2017. április 19. 17:51 - Molnár Balázs L.

large.jpg

 Valami brutális lejtmenetben volt a Nintendo a Wii U megjelenése óta, nagyon nagy hátrányt halmozott fel a konkurens konzolgyártókkal szemben, ha egyáltalán lehet őket konkurensnek nevezni. Hisz a Nintendo konzoljai hiába voltak egy generációban a Sony vagy a Microsoft konzoljaival, azért mindig kilógott a lóláb, ez pedig általában a teljesítményben mutatkozott meg. Tavaly év végén pedig rámentek a nosztalgia faktora és kiadták újból a NES Classicot. 

Tovább
komment

Ha eddig nem tudtál rajzolni, most már nem is kell

2017. április 18. 19:45 - Molnár Balázs L.

google_autodraw_1.jpg

A Google megint előállt egy olyan újítással, ami nagyságrendekkel könnyebbé teszi számunkra rajzolást, ha valami mocskosul szarul tudunk rajzolni. Ez pedig a Google AutoDraw. Egyelőre ha minden igaz, kísérleti stádiumban van a dolog, de egész ígéretes a cucc. A mesterséges intelligencián alapszik a megoldás, folyamatosan figyeli mit rajzolunk, és igyekszik kitalálni mit is próbáltunk lerajzolni, majd kidobja a lehetséges opciókat rá. 

Tovább
komment

Szex egy androiddal?

2017. április 18. 10:45 - Molnár Balázs L.

 dolores_waking_up_westworld_episode_three.png

A Westworld c. sorozat is feszegeti a témát, már csak ezért is érdemes megnézni.

 Kicsit kizökkentett ez az indokolatlanul sok pihenés, elég rendesen bepunnyadtam. :D Viszont nem álltam le teljesen, közben folyamatosan szedtem össze témákat, hogy majd legyen miről beszélgetni a héten. Azt hiszem hét kezdésnek nem is találhattam volna jobb témát, mint a robotokkal való szexelést.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása