Weskó

Szórakozni szeretnél, de ötleted sincs mit csinálj? - Funmentor - A programkereső

2017. október 07. 19:47 - Molnár Balázs L.

an-argument-for-live-music1.jpg

 Valamelyik nap elfogott az érzés, hogy kéne valamit csinálni este. Aztán valami úton módon, mintha a Facebook megérezte volna ezt (tudta amúgy, mindent tud) feldobta a Funmentor - A programkereső oldalt. Ahol pedig rögtön megtaláltam a közelemben lévő, számomra releváns szórakozási lehetőséget nyújtó helyet.

Tovább
komment

Túlélni egy napot mobilos fizetéssel, vajon sikerül? - Teszt

2017. október 04. 09:30 - Molnár Balázs L.

otp-1.jpg

 Megint egy kis kalandra vállalkoztam, arra voltan kíváncsi, hogy 2017 vége felé közeledvén, hol tart a mobillal való fizetés. Jelentem túléltem a kalandot, de nem a mobillal való fizetés képességével, az is biztos. Túl szép lett volna a dolog. Kezdjük az elején. Mit takar a mobillal való fizetés? Leváltja a bankkártyád, a telefonod veszi át a helyét (ha van benne NFC chip), így a kártya paypass érintése helyett, a telefont érintgetjük oda a terminálokhoz.

Tovább
komment

Ryan Gosling agybajt kap attól, hogy az Avatar film logóját a Wordben csinálták

2017. október 03. 21:41 - Molnár Balázs L.

ryan-gosling-loses-his-mind-over-avatars-papyrus-font-on-saturday-night-live.jpg

 Hát ez kész. Ahányszor újranézem, csak jobb és jobb lesz. A Saturday Night Live-ban ismét nagyot alkottak egy kisfilmmel, amiben Ryan Gosling rájön, hogy a valaha legtöbb bevételt generáló 2009-ben megjelent Avatar film logóját simán fogta valaki, bedobta a Word-be és Papyrus betűtípusra állította. Zseniális. Goslingot meg szétb.ssza az ideg. Imádom.  Minden másodperce aranyat ér.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása