Weskó

Az igazság ligája - Kritika

2017. november 15. 18:29 - Molnár Balázs L.

justice-league-team-on-plane-1024x576.jpg

 Elég hányattatott sorsa volt az Igazság ligájának, hisz Zack Snyder tragikus okok miatt otthagyta a filmet, a rendezést pedig Josh Whedon vette át tőle. Ez pedig meg is látszott a filmen, kettőjük összemosódását kaptuk vissza a vásznon. A DC filmes univerzuma eléggé borzasztóan indult, kaptunk egy Batman VS Supermant, amire már visszaemlékezni is rossz, majd tetézték egy Öngyilkos osztaggal, ami ugyan már jobb volt, de még mindig katasztrófa.

Tovább
komment

Jönnek a több napot is kibíró laptopok?

2017. november 14. 11:19 - Molnár Balázs L.

516487-9-tips-for-longer-laptop-battery-life.jpg

Még mindig az egyik legnagyobb probléma a hordozható kütyüknél, hogy az akkumulátoruk bizony korántsem elég ideig bírja szuflával. Szebbek, jobbak, vékonyabbak, de aksi időben még van hova fejlődni. Ezzel a gyártók is tisztában vannak, a Microsoft és a Qualcomm össze is állt, hogy lerakjanak valami olyan fejlesztést az asztalra, amivel több napig is képesek működni a laptopjaink.

Tovább
komment

A futball örök! - Benedek Szabolcs: Focialista forradalom - Könyv kritika

2017. november 13. 22:56 - Kiss.Norbert

881030_5.jpg

„Szent dolog a futball”, tartja a mondás. Mit is mondhatnék, egyet kell értenem, még akkor is, ha hajdanán a pályákon sokkal több babér termett a magyar emberek számára, mint mostanság, Andorra, Luxemburg és egyéb legyőzhetetlen csapatok idejében. Ezért is lehet aktuális a „régi szép időkről”  szóló Benedek Szabolcs által írt Focialista forradalom, ami az Aranycsapat korában játszódó regény.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása