Weskó

WALL-E - A robot, aki ellopja a szívünk

2017. február 12. 19:37 - Molnár Balázs L.

wall-e-portable_0_0.jpg

Molnár Balázs Fogalmam sincs mikor láttam utoljára ennyire zseniális animációs filmet, mint a WALL-E. Na de ne szaladjunk ennyire előre. Mi kell egy igazán jó meséhez? Legtöbbször az emberek úgy gondolják, hogy az animációs filmek gyerekeknek szólnak. NEM! Borzasztóan nagy hülyeség, legtöbbször a gyereknek fogalmuk nincs mi miért is történik, főleg nem gondolnak arra, hogy a kisnyúl milyen társadalmi problémára próbál rávilágítani. Éppen ezért, én személy szerint oda vagyok a jó animációs filmekért. Ezért hoztam el most nektek a WALL-E történetét. A sztori szerint a WALL-E egy kis szeméttömörítő robot, aki azon ügyködik, hogy megtisztítsa a Földet az emberiség után, akik elhagyták azt, mert lakhatatlanná vált. Tették.

Tovább
komment

Amikor visszanyal a fagyi - 45 millióra perli az Ubert

2017. február 11. 17:57 - Molnár Balázs L.

uber_drivermusic_image.png

 Az Uber-t az ág is húzza, rengeteg pereskedés, számos országból való kitiltás, aztán még ez is. Egy francia férfi 45 millió euróra perli az Uber-t, mert az alkalmazás hibájából kifolyólag kiderült, hogy szétcsalja az asszonyt. Elmondása szerint egyszer kölcsönvette a feleség iPhone mobilját, azonban mielőtt visszaadta volna a telefont, ki is jelentkezett az Uberből, a feleség mégis minden utazásáról kapott értesítést. Innentől kezdve már nem volt nehéz összeraknia, hogy az a tárgyalás talán még sem egy tárgyalás.

Tovább
komment

Papírvárosok mindenütt - Kritika

2017. február 10. 21:05 - Molnár Balázs L.

papertowns-1-gallery-image.jpg

 Az emberek mindig tartanak valahova. Kivéve a tinik. Ők örülnek ha tudják hogy kik is valójában. A felnőtté válásról és önmagunk kereséséről szól a Papírvárosok. A történet szerint egy kis srác szomszédságába kerül egy kislány, akibe első látásra szerelmes lesz. Nem ismerős ügye? Majd összebarátkoznak, de idővel eltávolodnak egymástól. Ez persze a srácnak rosszul esik, viszont egy nap beállít hozzá a lány, hogy együtt bosszulják meg a barátai árulását. Majd egyszer csak eltűnik a lány. A szeretett lány. Majd természetesen a srác a megkeresésére indul. Még mindig nem ismerős? Nagyjából minden második film.. Na de történetről ennyit, egy romantikus tini regény alapján készült a film, emiatt ne verjük bele az utolsó szöget a koporsójába.

Tovább
komment

Ezekkel az előzetesekkel kápráztatott el minket az idei Super Bowl

2017. február 07. 19:44 - Molnár Balázs L.

stranger-things-season-2-int-1-netflix.png

Ha már nem is a foci miatt várjuk évről évre az NFL döntőjét, akkor bizonyára a reklámszünetben levetített, dollármilliókért vásárolt tv-spotokért biztosan. - Állítólag volt olyan is, aki a foci miatt nézte. :D - Idén is elkényeztettek minket a stúdiók, rengeteg film és sorozat kapott kisebb-nagyobb ízelítőt. Olyanok mint a a tavalyi év legnagyobb sorozatos dobása, a Stranger Things, amit egyébként borzasztóan várok, és még várhatok is, hisz csak október 31-én jön a második évad. Jack Sparrow visszatért, jött a Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja előzetese, a Halálos iram új része is megkapta a maga kis előzetesét, míg a Baywatch és a Transformers: Az utolsó lovag sem maradt ki a sorból. Na de lessük is meg őket:

Transformers: Az utolsó lovag

Baywatch

 

Stranger Things 2.évad

Az egészség ellenszere 

 

Élet

 

Páncélba zárt szellem

Halálos iramban 8.

 

Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

 

Galaxis őrzői 2.

 

Logan

 

 Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. :)

komment

Gyűlölködve találjuk meg az igazit - Hater

2017. február 06. 21:57 - Molnár Balázs L.

hater-dating-app-lifestyle-4-970x647-c.jpg

Gyűlölködve leljük meg az igazit - Ha nem tudtad volna, mi hiányzik az életedből.

 Gyerekek... A Tinder elbújhat a picsába! Itt az igazi párkereső. A lényege marha egyszerű, az alapján dob fel nekünk embereket az alkalmazás, hogy mi az amit közösen utálunk. A profilunk sem a szokásos két-három opció bepipálásával indul el, hanem csomó dolgot feldob nekünk az app, amiket értékelnünk kell, hisz később ezzel találhatjuk meg az igazi párunkat, akivel együtt utálhatunk mindent és mindenkit. Hiánypótló alkotás, valljuk be őszintén.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása