Weskó

Deadpool másodszor - Itt az első előzetes

2017. március 04. 18:58 - Molnár Balázs L.

deadpool-2-featured-image.jpg

A tavalyi év egyik legkellemesebb csalódása volt számomra, de szerintem sokak számára is a Deadpool. Az eszméletlen kevés pénzből összerakott Deadpool, nagyjából 60 millió dollárból készült, majd világszerte több mint 780 milliót hozott vissza. Az a nem semmi. Bár a második rész csak jövőre jön, de már most kidobtak egy előzetest, ami alapján látszik, ez sem lesz kevésbé faszság. Hálisten'. Egyszerűen imádom. Végre valami üdítő színfolt a már végletekig unalmas, megszokott Bosszúállók  23423423 része után. Szóval a moziba tali. Foglalj helyet.

Tovább
komment

Utolsó nagy kalandra visz el minket nyáron Jack Sparrow kapitány - Előzetes

2017. március 02. 18:17 - Molnár Balázs L.

jack-sparrow_-karib-tenger-kalozai_-pisztolyok-158888.jpg

A héten már a második előzetes, amit nagyon oda tettek. Bár még mindig nem értem, mi az Istenért nem lehetett békén hagyni az angolt címet, - Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - vagy csak simán úgy fordítani hogy A holtak nem mesélnek. Nem. Salazar bosszújára kellett fordítani. Néha elképesztően feltud kúrni egy-egy botrányosan fordított filmcím, na de most lépjünk túl ezen, hisz mégiscsak Jack Sparrow kapitányról van szó. Sajnos az első két rész imádata után, ahogy Johnny Depp is elfogyott, úgy a Karib-tenger kalózai sem volt már az igazi. Ezért nagyon remélem, hogy utoljára egy remek kis filmet kapunk, amivel jó emlékként őrizhetjük meg a sorozatot. Az előzetesben pedig már feltűnik a fiatal Jack is, illetve Orlando Bloom is visszatér. Hamarosan véget érnek ugyan Sparrow kalandjai, azonban május 25-én még elvisz minket egy utolsó nagy menetre.

 

   Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. :)  

komment

Játssz, hogy segíthess! - Sea Hero Quest

2017. március 02. 15:09 - Molnár Balázs L.

 Mi is az a Sea Hero? Hogyan segíthetsz azzal hogy játszol? Egyszerű! A Sea Hero egy fiú és az apja történetét meséli el, akik együtt szelték a tenger habjait, de édesapja sajnos mára már demenciában szenved, így elvesztek régi szép emlékei ezekről az utakról. Sajnos világszerte több mint 40 millió ember szenved ebben a betegségben. Neked pedig nincs más dolgod mint újra felfedezd ezeket a helyeket és lényeket, ezzel megmentve a jövő emlékeit. Na de hogyan segíthetsz azzal hogy játszol?

Tovább
komment

Így erősítsd a vaginád játékosan

2017. március 01. 16:31 - Molnár Balázs L.

11934708-0-sans-titre---3.gif

Már ha van. Sokat gondolkoztam, hogyan tudnám megszólítani a női olvasókat is úgy, hogy ezekbe a bejegyzésekbe még a technológiát is belecsempészem. Nos, úgy érzem most kimaxoltam ezt a dolgot. Van itt játszás, egészség, és még több játszás. Megérkezett a vaginával irányítható joystick, amit felhelyezve az adott izmok összeszorításával tudják a hölgyek a játékot működésre bírni.

Tovább
komment

Brutálisan jó az új King Kong film utolsó előzetese

2017. február 28. 22:36 - Molnár Balázs L.

kongheader-1-1.jpg

Na ez már valami. Erről van szó, aztán nehogy csalódás legyen megint a vége, mint amikor egy előzetes zseniális, a film pedig egy rakás szar lesz. Biztatónak tűnik az utolsó előzetes a King Kong sztori újra feldolgozásának, erre csak az eszméletlen erős szereplőgárda tesz rá egy lapáttal, akik pedig: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson,  és John Goodman, hogy csak néhányat említsek a sok közül. Nagyon kis hangulatos az előzetes, bitang jól néz ki a film, a kezdeti hidegen hagyás után pedig elkezdett tényleg érdekelni a film. A történet szerint teljesen elölről vesszük fel a fonalat, bemutatják nekünk a Koponya szigetet, majd további rejtélyek és misztikus lények várnak a főhőseinkre messze a jó öreg civilizációtól. Meg persze egy King Kong is befigyel néha. A Kong: Koponya-szigetre március 9-ig kell várni.

Tovább
komment

Utazás Jenniferrel - Kritika

2017. február 28. 22:07 - Molnár Balázs L.

cwsbzsmucaa5tys.jpg

Lawrence kisasszony még mindig nagyon attraktív.

Már rég akartam beszélni veletek erről a filmről, meg úgy egyébként is rengeteg film gyülemlett fel az utóbbi időben, amiről jó lenne valami szösszenetet összehozni. Szóval vágjunk is bele. Az életünk döntések végeláthatatlan sorozata. Nap mint nap döntések százait hozzuk meg, akár úgy is, hogy azt nem tudjuk. Legyen szó kis vagy nagy döntésekről, akár reggelente eldöntjük hogy kettő vagy hárommal cukorral isszuk a reggeli kávét, vagy akár ember életek felett döntünk. A legkisebb, semminek gondolt döntések is hatással vannak ránk, ezek a döntések határoznak meg minket, a személyiségünk. Az Utazók alapsztorija szerint az Avalon űrhajó több mint 5000 hibernált utassal a fedélzetén, 120 évig repül, mire elérné a céljául szolgáló új bolygót. Azonban egyszer az űrhajó meghibásodik, majd felébred egy utas.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása