Weskó

Itt az LG feltekerhető tévéje - CES 2018

2018. január 09. 19:56 - Molnár Balázs L.

lgd_65_inch_uhd_rollable_oled_display_2-e1515315693578-1024x577.jpg

 Tekerd fel a szőnyeget még ma éjjel.. Ja nem. A tévédet. Mert az LG most megcsinálta. Pár évvel ezelőtt, hasonlóan a CES-en az LG már bemutatott egy prototípust a feltekerhető tévéből, azonban az még csak 18 colos mérettel rendelkezett. Most azonban ennek vége, idén Las Vegasban már egy 65 colos, teljes értékű feltekerhető tévével sokkolták a nagyérdeműt.

Erre pedig tudtak még egy lapáttal dobni, méghozzá a tévé képes a 4K-s felbontás megjelenítésére és OLED technológiát használ, akár csak a gyártó többi prémium kategóriás modelljeik. Azonban továbbra is csak egy koncepcióról van szó és leginkább csak erőfitogtatás miatt vitték el a sivatagi városba, akárcsak a 8K! felbontással bíró kijelzőjüket. Mindenesetre érdekes látni, milyen irányba fejlesztenek a gyártók és milyen trendek várhatók az elkövető pár évben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr2713562505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása