Weskó

Erről a konzolról nézték a legtöbb pornót a játékosok tavaly

2018. január 10. 21:57 - Molnár Balázs L.

xbox-playstation1.jpg

 A Pornhub már jó szokásához híven, összegzi az elmúlt év statisztikáit és azt megosztja a nagyérdeművel. Nem volt ez máshogy most sem, tavaly is rengeteg pornót néztek az emberek, viszont ezekből egy szeletet a játékkonzolok csippentettek ki.

Azt is megmutatja a statisztika a konzolokról, hogy a Sony konzoljairól pörgették legtöbben a poreszt, méghozzá több, mint 56%-os részaránnyal. Őket követi a nagy rivális, akik mivel eladásban is jócskán le vannak maradva, így érthetően kisebb számot voltak képesek produkálni ezen a roppant hasznos statisztikán. Érdekes, hogy tavalyhoz képest a Playstationon pornót nézők száma 7%-al emelkedett, addig a Nintendo 3DS-ről megnyitok száma konkrétan megduplázódott, 110%-os növekedést tudtak felmutatni a felhasználók. Kezeskedtek a statisztikáért. Most már nyugodtan aludhatunk, hogy ezt is megtudtuk.

pornhub_screenshot_20180110151258_1_original_760x760.png

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr1613565235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása