Weskó

Itt az elektromos Mercedes, csak épp a kínaiak gyártották le

2018. március 23. 22:12 - Molnár Balázs L.

s0-modele--mercedes-gla.jpg

Kis hazánkban még mindig az a hit él, hogy minden kínai koppintás, illetve ami ott készül, az egyenlő a gagyival. Akármennyire is bejöttek a prémium telefongyártók és egyre minőségibb dolgokkal állnak elő, azért még mindig nem hazudtolják meg magukat, ha hitvány másolatról van szó.

Most éppen a Mercedes SUV-ját próbálták meg lemásolni, de annyira nem sikerült, hogy konkrétan elektromos lett az autó. Ránézésre sem egy szép látvány, ismerve az eredeti modellt, viszont 4,1 méteres hosszúságával, 1,7 magasságával és 2,5 méteres szélességével szinte teljesen egyeznek a paraméterei a koppintott Mercedes GLA-éval. A hajtást pedig, mint már említettem, teljesen elektromos forrásból nyeri az autó, ami papíron 130 lóerőt szabadít az aszfaltra, ezt pedig lítium-ion akkumulátor látja el krafttal. Az í-re pedig már csak az teszi fel a pontot, hogy a végsebessége kizsírozott lejtőn is kemény 102 km/h-ig terjed. Te bevállalnál egy ilyen fenevadat?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr2613775178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása