Weskó

Zsebre tettük a Pál utcai fiúkat

2018. május 18. 23:02 - Kiss.Norbert

img_0225.jpg

 Az olvasás mindenkinek jár. Ebből a rettenetesen egyszerű feltevésből indult ki egy olyan kezdeményezés, ami mindenképpen örvendetes, ebben a mai rém okos világban. A Gutenberg-galaxis egy apró, de annál fényesebb csillaggal gazdagodott a Poket Zsebkönyveknek köszönhetően, melynek a tesztüzeme hatalmas sikerrel zárult le május elején. Az ötlet a SZTALKER csoporthoz köthető, ami több fiatal művésszel az élén az olvasás népszerűsítését tűzte ki célul.

Tovább
komment

Azt mondja Tinder generáció, pedig csak szeretnénk mi dönteni az életünkről

2018. május 17. 00:43 - Molnár Balázs L.

csalad-nap-e1495556556480.jpg

 Vannak olyan témák, amik mellett nem hogy nem szabad elmenni, hanem muszáj állást foglalni. Mert orbitális faszságok traktálása lett mára a trendi. Gyorsan leszögezem, hogy egyáltalán nem szeretnék politizálni, és nem is a politizálás helye a blog, így a mostani véleménynyilvánítás is teljes mértékben objektívan, ész érvek mentén haladva lesz megfogalmazva.

Tovább
komment

Ismered azt a viccet, hogy? - Ja, már hallottam. Deadpool 2. kritika

2018. május 16. 23:43 - Molnár Balázs L.

deadpool-2-7595.jpg

A csodacsapat. Ő. Akarom mondani. Az X-Force.

 2016 februárjában Deadpool nem hogy üde színfoltja volt a mozikba kerülő filmeknek, hanem merészségével, elborultságával és szabad szájúságával rögtön emberek millióinak szívébe lopta be magát. Már akkor sejteni lehetett, hogy lesz folytatása, illetve azt is, hogy ezt a lécet megugrani nem nagyon lehet. Nem is sikerült. Ellenben kaptunk egy nagyjából koppra ugyanolyan filmet, más cselekményszállal és új karakterekkel.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása