Weskó

2017.sze.22.
Írta: Molnár Balázs L. komment

Le a nácikkal! - Újabb hangulatos előzetesen darál be minket a Wolfenstein II: The New Colossus

wolfenstein-2_handle_with_care_final.png

 Alig több, mint egy hónap van hátra az újabb náci darálásig, amit én személy szerint gyermeki rajongással várok és csorog már a nyálam érte. Az új Wolfensteineket annyira eltalálta a Bethesda, egyszerűen lehetetlen nem szeretni, ahogy váltogatott módszerekkel gyilkoljuk sorra a mocskos rossz nácikat, akik elfoglalták és leigázták Amerikát.

Tovább

A Huawei csúnyán beleállt az iPhone X-be

huawei_apple_troll_0-800x533.jpg

 Múlthét kedden bemutatták az új iPhone modelleket, köztük az Apple zászlóshajójának szánt iPhone X-et. Amiről a cég azt állította szokás szerint, hogy olyan új funkciókat kapunk vele, ami a jövőnk részét fogja képzeni. Nos, a mesterséges intelligenciára gondoltak ez alatt, ami szükségeltetik az arcfelismeréshez is.

Tovább

Bemutatkozott a dögösebb BMW i3 és a sportos i3S

2018_bmw_i3s_09.jpg
 Ha elektromos autókról van szó, a BMW nem ül a babérjain. 2013-ban mutatták be az első teljes mértékben elektromos meghajtással rendelkező i3-at, amin egészen eddig nem történt nagy változás. Most azonban fogták magukat a bajorok és odacsaptak neki rendesen, nem csak az alap i3 jött ki új köntössel, de kaptunk egy sportosabb verziót is, az i3S-t. Ami valljuk be őszintén, rá is fért már szegényre. Ezzel pedig továbbra is próbálják diktálni az elektromos autók piacát, ami megy is nekik. Hisz az legkelendőbb kompakt elektromos autó lett a megjelenése utáni években.

Tovább
Címkék: bmw, i3, weskó, i3s, bemutatkozott

Most akkor kell az a fránya fehérjepor vagy sem?!

protein-shake-xlarge_trans_nvbqzqnjv4bq9k_nrcuxd_vb3gsoetuiijaq3t5h3w3tbdzhyshikfq.jpg

 Sokan még mindig ördögtől való szernek gondolják a táplálékkiegészítőket, vagy simán összemossák a kokszolással. Ma a fehérjepor használatáról lesz szó. Kezdjük ott talán, hogy van-e egyáltalán rá szükségünk vagy sincs? A válasz egy kövér igen is meg nem is.

Tovább

Így kell megszerettetni a gyerekekkel az olvasás varázslatos világát

index-intro.png

© 

 Aki régebb óta követi a blogot, az tudhatja, mennyire vagyok híve az elektronikus könyveknek. Illetve ezeknek az oktatásba való bevezetéséről, amiről itt már írtam, illetve itt egy példát is hoztam rá. A mai bejegyzésem is hasonló körökben fog futni, ami pedig nem másról fog szólni mint a BOOKR Kids. Régóta tervezek a blogra könyves tartalmakat, azonban botrányosan sok időt vesznek igénybe. Viszont már folyamatban van a dolog, amint lesz valami érdemi, szólok úgy is. :)

Tovább

Edzőmaszkkal a földönkívüli állóképességért - Mi is ez, és miért jó?

phantom_shop_top-slider_2560x906px_ptm-carrying-case-launch_1.jpg

 Nemrég megdobott az edzomaszk.hu egy Phantom training maszkkal (innen is köszi érte!), hogy kihozhassam magamból a maximumot. Most pedig jöttem elmondani, hogy mi is ez, és miért jó használni az edzéshez egy maszkot? 

Tovább

Meglehet állítani a piroson való átszaladgálást?

stop-95477_640.jpg

Manapság mindenki siet. Ide vagy oda, de siet. Sokszor pedig rengeteg balesetet meglehetne úszni, ha képesek lennének az emberek 10 másodpercet várni. Budapesten nagyon durván nem törődnek az emberek a piros lámpával, amikor átkelnek az úttesten, merthogy ők körbenéztek és akkor elvan intézve.

Tovább

A suttyó James Bond kalandjai Loganékkal - Logan Lucky Kritika

logan-lucky-film.jpg

 Tegnap hajnalban amikor sétikáltam hazafele, mert természetesen a legutolsó vetítésre sikerült eltámolyognom, aminek hála későn is értem haza. Betettem a fülesem, elindítottam valami zenét és elkezdtem gondolkozni a kritikán, fejben összeraknia  dolgokat, hogy miről is szeretnék írni nektek. Majd egyszer csak annyit vettem észre, hogy egy őslakos indián örömlány megállt előttem, mint később megtudtam. Kivettem a fülemből a fülhallgatót, majd nyitott szájjal rágót csámcsogva megkérdezte orrhangon: Ke' szex?

Tovább

5 sorozat, amit érdemes lesz nézni ősszel

deuce-990x556.jpgAz ezredforduló környékén szerintem senki nem gondolta volna, hogy egyszer ide jutnak el a tévésorozatok. Emberek tízmilliói rajonganak értük, és olyan világsztárok játszanak bennük, akiket régen csak a moziban tudtunk volna elképzelni. Ez mára már a múlt, és kialakult egyfajta sorozatmánia, aminek én is oszlopos tagja vagyok. Így minden évben a már meglévő több mint 30-40 sorozatom mellé, bizony csatlakozik 3-4 új, így nem hogy nem elég ha egy nap 30 órából állna, de egy élet is kevés rájuk, ezért érdemes jól megválasztani, mit is nézünk ebben a rohanó világban. Ősszel pedig ezeket biztos elfogom kezdeni, és neked is ajánlom őket.

Tovább

Bemutató videón a brutális keret nélküli Essential Phone, az Android atyjának új telefonja

news0530essential.jpg

Már elég régóta sok pletyka keringet az Andy Rubin nevével fémjelzett Essential Phone körül, azonban most megérkezett hozzá egy bemutató videó, amitől leesik az ember álla. Nekem mondjuk nem tetszik a kijelző tetején középen beékelődött kamera, valahogy undort vált ki belőlem. Hasonló az új iPhone megoldása is, ott is vannak kivetni valók. Legalább is számomra. Aztán más lehet imádni fogja.

Tovább