Weskó

2017.aug.14.
Írta: Molnár Balázs L. komment

Így eddz otthon - Herkules képző, avagy fekvőtámasz életre halálra

84050258.jpg

Srácok. Ha tetszik a cikk amit olvasol a blogon, nyomj már egy kedvelést a Facebook oldalamra, ezzel tudod támogatni a munkám. Semmi mást nem kérek cserébe. :)

 Eredetileg heti sorozatnak terveztem az edzős cikkeket, de szokás szerint megcsúsztam térben és időben. Viszont mentségemre szóljon, elkezdtem az új részeket megírni, illetve voltak más dolgok a blogon. Na de elég a rizsából, ma is egy marha egyszerűen véghezvihető gyakorlatból fogunk építkezni, amit ha jól csinálsz, hatalmas mértékben fog segíteni a jövőben téged.

sports-girls-women-brunette-fitness-athletic-body-font-b-workout-b-font-font-b-pushup-b.jpg

Tovább

Beszélő vaginák - Amikor átértékeled Fluimucil Ábelt

maxresdefault_1_4.jpg

Amikor azt hinnéd, hogy nincs lejjebb, az élet rádcáfol. Mindig van lejjebb. Most olyan reklámmal találkoztam, amitől végképp kiégtem. Ilyen hogy Kasszás Erzsi vagy Fluimucil Ábel elmehet a picsába, itt van Nuni, Vaginina és Suncica, csak hogy párat említsek azok közül, ahogy elnevezték őket.

Tovább

Dobja a Netflixet a Disney, saját streaming platformot indít

castillo-diseny.jpg

Nem kis meglepetéssel szolgált a negyedéves értekezleten a Disney, ugyanis előállt azzal az ötlettel, hogy 2019-ben saját videó streaming szolgáltatást indít. Itt lesznek majd elérhetőek egyedül a Disney újonnan bemutatott filmjei Amerikában.

Tovább

Olyan aranyos levelet írt egy 9 éves kissrác a NASA-nak, hogy kiakasztotta a cukiságmétert

maxresdefault_14.jpg

 Rég volt már sztori tájm, viszont úgy éreztem ezt a kis sztorit muszáj megosztanom veletek. Nemrégiben meghirdette a NASA a bolygóvédelmi felügyelőt tisztséget. Amiből egyébként összesen kettő szokott hivatalban lenni, most azonban utánpótlásra van szükség.

Tovább

10 év, 1,2 milliárd iPhone

iphone7kiemelt.jpg

 10 év. Ennyi idő telt el azóta, hogy 2007-ben Steve Jobs és az Apple megálmodta az iPhone-t, ezzel pedig mindannyiunk életét gyökeresen megváltoztatta. Habár az első iPhone még csak EDGE kapcsolattal kommunikált, később megkapta végre a 2G és a 3G-t hálózatot is, innentől kezdve pedig nem volt megállás. Az okos telefonok átvették felettünk a hatalmat, el sem tudnánk képzelni nélkülük a mindennapjaink. Telefonálunk, Email-t írunk, csevegünk az ismerőseinkkel, bankkártyánkkal fizetünk velük és bárhol bármikor elérhetünk minden információt rajtuk.

Tovább

Így eddz otthon - A kockahas mizéria #1

sport-body-abs-muscle-fitness-model-male-wallpaper.jpg

Srácok! Ha tetszik a cikk, kérlek dobj már egy kedvelést a Facebook oldalamra, ezzel tudod támogatni a munkám. Semmi mást nem kérek. :)

 

 Készen állsz hogy egy hónap alatt bitang kockahasad legyen? Hogy eldobhasd a sajtreszelőt, mert olyan hasizmod lesz, hogy többet nem is lesz rá szükséged? Na akkor nem jó helyen jársz. Viszont nem elérhetetlen a dolog, sőt, akár otthon is szert tehetsz rá. Gondolom már ezer helyen olvastad hogyan kell, talán ki is próbáltál párat, de aztán végül nem lett belőle semmi. Vagy feladtad, vagy tényleg rossz volt az edzésterv. Nem húzom az agyad, megmutatom hogy lehet hetek alatt elképesztő változást elérni a manapság legfontosabbnak titulált helyen.

Tovább

Se Call of Duty, se Assassin Creed - Mi lesz veled így Nintendo Switch?

4_22-tease-background-desktop.jpg

 A Nintendo a hatalmas lejtmenet után, az idén megjelenő Switch segítségével elindult felfelé, meglepően jól teljesít az új konzoljuk. Azonban nem kis érvágás lehet azoknak, akik befektettek egy ilyen konzolba, hisz az idén két év kihagyás után érkező Assassin's Creed Origins sem érkezik a Nintendo konzoljára.

Tovább

10 hihetetlen tény John F. Kennedyről

vissza_a_jovobe_tenyek_1_5.jpg

 Hali srácok! A mai résszel nyári szünetre megy a 10 hihetetlen tény sorozat, hogy majd ősszel újult erővel folytathassuk együtt a kutakodást. Ti is imádtátok, több mint negyedmilliószor olvastátok a részeket, emellett én is borzasztóan szeretem összeállítani a részeket. Szóval szeptemberben innen folytatjuk, megújultan, teli energiával. Nézzük is a mai részünk, amiben a talán napjainkig is leghíresebb amerikai elnökről hoztam el nektek pár érdekességet, akinek a meggyilkolásának körülményei a halála után több mint fél évszázaddal emberek millióit érdekli. Az ember, aki feleségével közelebb hozta a Fehér házat az amerikai néphez. John F. Kennedy. Ősszel itt találkozunk.  :)

Tovább

Olcsó gamer billentyűzet és egér? Na de megéri? - Teszt

bloody_screenshot_20160425183209_1_original_760x425_cover.jpg

Egy kis kitérő gyorsan az elején, a héten elindult az életmód-edzés blogom, ahol első körben arról esik szó, miképpen lehet a hőn áhított kockahasat elérni, akár otthon is. :)

Gyorsan tisztázzuk le a dolgokat még a teszt elején, hogy olcsó igazi játékos perifériák nem léteznek. Csupán marketing fogás az egész, hisz abban a korban élünk, amikor nagyon pörögnek a világító, gamernek nevezett dolgok. (Tegyük hozzá gyorsan, tényleg betyár jól néznek ki a dolgok). Miután múlthéten sikeresen beletudtam önteni nem kevés mennyiségű beazonosíthatatlan állagú és származású folyadékot a billentyűzetbe, ezzel felgyorsítva azt a folyamatot amit rég óta tervezek, miszerint illene beújítani egy új szettet. Szóval el is slattyogtam a boltba és beszereztem egy Trust GXT 101 Gaming egeret és egy HAMA uRAGE EXODUS billentyűzetet. Úgy gondoltam, hogy ennyi pénzért igazán jó minőségi terméket nem lehet kapni, így nem is számítottam semmi nagy dologra. Aztán borzalmasan nagyot csalódtam. 

Tovább