Weskó

A koncepció jó, a kivitelezés már nem annyira - A mi kis falunk

2017. február 03. 21:30 - Molnár Balázs L.

image.jpg

Az ötlet jó, azonban a kivitelezésen még dolgozni kell.

 Borzasztóan vártam, hatalmas bukta lett. Úgy néz ki, ezzel mások is így voltak, mert durván odavert a nézettségnek a sorozat. Oly annyira, hogy mindent lenyomott idén, ami az RTL-en ment, több mint 1,1 millió ember volt kíváncsi az első részre. Azonban hogy ennyi emberből mennyinek tetszett, az majd csak a jövőheti nézettség eséséből derül majd ki. Nagyon jó volt az alapötlet, zseniális dolgok történnek vidéken, kisebb városokban, falukban. Ott szó szerint minden megtörténhet. Tudjátok, amikor mindenki mindenkit ismer, amikor az öreganyó jobb megfigyelő, mint egy high-tech térfigyelő kamera, amikor flexelésre kelsz szombat reggel, és a kocsma a falu szíve-lelke.

a-mi-kis-falunk-08.jpg

Az igazi susogós melegítő. Már-már leképezte a falusi lét alapfeltételét.

 Valami hasonlóra építkezik a sorozat, azonban olyan érzésem volt, hogy erőlködik. A színészek, hiába legendásan jók, erőlködtek, próbálták viccesre venni, azonban néha nagyon kínos volt. Viszont voltak jó momentumok is, ne csak savazzuk, rögtön az első részben már megjelent az igazi magyar falu jellege, a mutyizás, a balf.sz rendőr, a közmunkások, meg a visszamaradottság. Szóval azért próbált reflektálni a mai magyarország csúnya-rossz dolgaira, amik már annyira abszurdak, hogy csak nevetni lehetne rajta. Én biztos maradok még egy részre, mert szeretném ha tényleg jó lenne, nagyon jó az alapanyag, kiváló színészi gárda, a szövegkönyvre azonban ráférne egy kis munka, és lehetne sokkal természetesebb a végeredmény.

 Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, kövesd a Facebook oldalam, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény.  Ja meg ott az Instagram is, ott is csupa érdekeset osztok meg. ;) 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr8812181096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása