Weskó

Nem szórakozott, összerakott magának egy iPhone 6S-t

2017. április 13. 13:58 - Molnár Balázs L.

nevtelen.png

  Ezen a héten úgy tűnik hogy az iPhone átvette az uralmat a blog felett. :D Találtam egy pofás kis videót a youtube-n, egy amerikai férfi fogta magát, repülőre pattant és egészen Kínáig meg sem állt, hogy elkészíthesse a saját iPhone 6S telefonját. Ahol darabonként külön-külön összevásárolta az alkatrészeket, közben pedig végig rögzítette az eseményeket.

 Durva látni, hogy milyen egyszerűen lehet akár feleannyiért is egy saját "újracsomagolt" iPhone-t előállítani. A telefon elkészültéig rengeteg helyen járt az alkatrészekért, sok emberrel találkozott akik ezekben a körökben mozognak, akik sok mindent meséltek is neki a témában. Szóval érdemes megnézni a videót, mert roppant érdekes, hogyan is lehet akár az eredeti ár negyedéért is saját iPhone 6S-e valakinek. Mondjuk Kínáig kell menni érte. De lehetséges.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény.  Ja meg kövess az Instagramon is, ott is csupa érdekeset osztok meg. ;) 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr8612424123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása