Weskó

Májusban visszatér a House of Cards, minden idők egyik legjobb politikai sorozata

2017. május 01. 21:40 - Molnár Balázs L.

house-of-cards-season-5-teaser-00.jpg

 Már megint ráfüggöttem a sorozatokra, de egyszerűen nem lehet letenni őket.. Hamarosan érkezek a 13 Reasons Why kritikájával, de addig is csorgassuk egy kicsit a nyálunk az idén már ötödik évadját hamarosan taposó House of Cards-ra.

 Nálam a mai napig az első ötben szerepel a sorozat, annak ellenére is, hogy az utolsó két évad már nem volt annyira meggyőzően House of Cards-os, mint ahogy azt az első kettőben megszokhattuk. Viszont Kevin Spacey továbbra is zseniális, a Kilenc életet nem tudom hogy gondolta, illetve a feleségét játszó Robin Wright is elképesztő. Az új évadban pedig a kampány végéhez közeledvén, beindul az Underwood henger és onnantól nincs megállás. Egészen addig megy, hogy az amerikai embereket kisgyerekekhez hasonlítja, akiket kézen lell ragadni, megtörölni a kis pofikájukat, de leginkább megtanítani nekik a jót és a rosszat, megmondani mit gondoljanak, mit érezzenek és mit akarjanak. l A most kiadott előzetes pedig csak fokozza az érzelmeket és egyszerűen már csak Kevin Spacey zseniális monológja valami elképesztően váróssá teszi a cuccot. Május 31-én a Netflix teljes egészében elérhetővé teszi az ötödik évadot.

 Itt van pár sor belőle:

- Az amerikai emberek nem tudják mi a legjobb nekik.

- Én tudom.

- Én tudom pontosan mi kell nekik.

- Olyanok mint a kisgyerekek, Claire.

- Meg kell ragadnunk a ragadós ujjukat és letörölni a mocskos szájukat.

- Megtanítani őket a jótól a rosszig.

- Elmondani nekik hogyan gondolkozzanak, hogyan érezzenek és mit akarjanak.

 

 Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, kövesd a Facebook oldalam, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény.  Ja meg ott az Instagramon is, ott is csupa érdekeset osztok meg. ;) 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr4212472387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása