Weskó

Perre ment a férfi, mert mobilozott a csaj a randin - Ó, Amerika

2017. május 18. 23:44 - Molnár Balázs L.

guardians-of-the-galaxy-wallpaper-roster-nebula.jpg

 Hát ez hatalmas. Én beszartam rajta. Ilyenkor jön vissza az emberekbe vetett hitem. :D Kis péntek reggeli indító, mindjárt hétvége, most már kibírod! Egy texasi férfi, név szerint Brandon Vezmar perre ment azért, mert a nő akit elvitt az első randijukon moziba, az pofátlanul képes volt egész film alatt mobilozni.

Legalábbis a film első 15 percében legalább 20-szor használta a mobilját, Vezmar ugyan szólt neki, hogy hagyja abba amit csinál, de ő ellenszegült, és folytatta. Majd szólt neki, hogy inkább menjen ki a teremből akkor, a nő pedig fogta és kisétált. Most pedig Vezmar követeli vissza a mozijegy árát, mert szerinte botrányos ahogy a nő viselkedett. A hölgy egyébként azt mondta, hogy nem érti a férfit miért perel, hisz randin voltak, ez benne van. A jegyek ára pedig 17.31 dollárra rúgtak, mivel 3D-ben nézték A galaxis őrzői 2-t. A legjobb pedig, hogy még a film rendezője, James Gunn is felfigyelt a dologra, Twitteren pedig így kommentálta: Miért állsz meg a pernél? Börtönt érdemel! Mondjuk én is kiakadnék, ha telefonozna a csaj..:D A legjobb pedig, hogy a csaj miután elhagyta a mozitermet, kocsiba pattant és elhajtott. Viszont a mozihoz az ő kocsijával érkeztek, így a Vezmar hoppon maradt, se fuvar, se csaj, viszont a jegyet kifizette..

Forrás: screencrush

Ha tetszett a cikkem, és szeretnéd támogatni a munkám, kérlek dobj egy lájkot a  Facebook oldalamra,  esetleg oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr4812519913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása