Weskó

Bemutató videón a brutális keret nélküli Essential Phone, az Android atyjának új telefonja

2017. augusztus 28. 22:53 - Molnár Balázs L.

news0530essential.jpg

Már elég régóta sok pletyka keringet az Andy Rubin nevével fémjelzett Essential Phone körül, azonban most megérkezett hozzá egy bemutató videó, amitől leesik az ember álla. Nekem mondjuk nem tetszik a kijelző tetején középen beékelődött kamera, valahogy undort vált ki belőlem. Hasonló az új iPhone megoldása is, ott is vannak kivetni valók. Legalább is számomra. Aztán más lehet imádni fogja.

essential-phone-press-renders.jpg

Ti hogy vagytok ezzel? Dobjátok meg kommentben. Ettől függetlenül csodaszépre sikeredett a telefon, itt is kitolták a kávákat amennyire csak lehetett széltében, ez a megoldás pedig valószínűleg hamarosan annyira átlagos lesz, mint a hátlapon lévő dual kamera rendszerek. A srácok annyira rámentek a prémium minőségre az Essential Phone esetében, hogy nem holmi üvegből van a hátlap, hanem egyenesen kerámiából, a keret pedig titánból van, szóval enyhén szólva nem lesz egyszerű hajtogatni. A kijelző egyébként 5,71 colon terpeszkedik az előlapon, ezt pedig QHD felbontásban csodálhatjuk. Bekerült a legújabb Snapdragon 835 processzor, mellé pedig 4 GB RAM-ot mellékeltek, 128 GB tárhellyel. Hátul egy már említett duál kamera teljesít szolgálatot, egyenként 13 megapixellel, míg a szelfikért egy 8 megapixeles egység felel. Androidból gyárit kapunk, ami 7.1.1-es verzióval érkezik. Akkumulátor méretben pedig egészen 3040mAh-ig sikerült eljutni, ami azért nem egy kimagasló, de valószínű bőven elég lesz egy napi használathoz. A gyártó cseppet megcsúszott a tervezett induláshoz képest, voltak ebből is kisebb botrányok, azonban nemrég Twitteren bejelentették, hogy elkezdték leszállítani az első darabokat. 

  Ha tetszett a cikk és szeretnél még hasonlót olvasni, akkor dobj egy lájkot a Facebook oldalamra, hogy ne maradj le semmiről! :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr9012786762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása