Weskó

Minden eddigi rekordot megdöntött a Halálos iramban 8.

2017. április 16. 15:07 - Molnár Balázs L.

fate-of-the-furious-poster-header-image_1.jpg

 Valami elképesztő rajtot produkált a nyitóhétvégén a mozipénztáraknál a Halálos iramban nyolcadik része. Oly annyira, hogy minden eddigi rekordot megdöntve, a csúcsig meg sem állt. Valamit nagyon tudhatnak a készítők, úgy tűnik megtalálták azt a réteget, aki akkor id megveszi rá a jegyet és elmegy megnézni, ha az valami borzalmas merénylet is a mozi ellen.

Tovább
komment

Fullba nyomja a kretént - Halálos iramban 8. kritika

2017. április 15. 10:13 - Molnár Balázs L.

the-fate-of-the-furious-charlize-theron-vin-diesel-1200x630-c.jpg

 Gyerekek.. Csütörtökön sikerült elmennem megnézni a Halálos iramban 8. részét, majd jól bele is betegedtem. Ebbe. Szóval most amikor olvasod, mert olvasod, már remélhetőleg nem folyik taknyom nyálam egybe, és nem az életemért küzdök. :D Igyekszem azért valami fogyaszthatót összerakni. Szándékosan úgy mentem el a moziba, hogy na majd  én, én majd jól megírom milyen jó film lett az új rész, aztán rá kellett jöjjek a film első 10 perce után, hogy valami orbitális nagy hazugsághalmaz lenne ez a kritika. A tovább gombra kattintva olvashatod miért is.

Tovább
komment

Nem szórakozott, összerakott magának egy iPhone 6S-t

2017. április 13. 13:58 - Molnár Balázs L.

nevtelen.png

  Ezen a héten úgy tűnik hogy az iPhone átvette az uralmat a blog felett. :D Találtam egy pofás kis videót a youtube-n, egy amerikai férfi fogta magát, repülőre pattant és egészen Kínáig meg sem állt, hogy elkészíthesse a saját iPhone 6S telefonját. Ahol darabonként külön-külön összevásárolta az alkatrészeket, közben pedig végig rögzítette az eseményeket.

Tovább
komment

Kész, vége, mindenki iPhone-t akar

2017. április 12. 14:13 - Molnár Balázs L.

iphone-7-plus-red.jpg

 Legalábbis a fiatalok 81% mindenképpen egy almás telefont szeretne következőnek beújítani. A Piper Jaffray felmérése alapján, tavaly ősszel ez a szám még 79% volt, de úgy néz ki az Apple presztizse tovább növekedett a fiatalok körében, amit egyszerűen nem értek. Még mindig van olyan ember aki azt hiszi hogy mert iPhoneja van, attól ő több lesz? Nagyon nem. Persze vannak kivételek hálisten', illetve különböznek az igényeink, ki mire miért mennyit költ az már csak az ő gondja.

Tovább
komment

Okoskoton, nem érted?!

2017. április 11. 18:36 - Molnár Balázs L.

external.jpg

Elsőnek elképesztő hülyeségnek hangzik az okoskoton,viszont vannak jó tulajdonságai is. Meglepően sok dolgot mér szex közben, figyeli mennyi kalóriát éget el a férfi, számolja a mozdulatok számát, a nemi szervek hőmérsékletét méri és a legjobb, hogy felismeri a nemi betegségeket is. Ez azt hiszem elég fontos érv amellett, hogy használjon mindenki mindig óvszert, legalább kettőt-hármat egyszerre. Az a biztos. :D

Tovább
komment

Szesztilalom - Avagy a feketekereskedelem virágzása - Sztori tájm #5

2017. április 11. 15:11 - Molnár Balázs L.

38402.jpg

Múlthéten elmaradt a szokásos csütörtöki Sztori Tájm rész, így most ma elhoztam nektek a Szesztilalomról szóló kis anyagom, aztán a héten már jövök ha minden jól megy csütörtökön a szokásos időben az új résszel. :)

Tovább
komment

Itt az eszköz, amivel megtudhatod milyen a levegő éppen körülötted - Kickstarter kütyük #1

2017. április 10. 16:20 - Molnár Balázs L.

25abb0810d327c02421b62660daf799e_original.jpg

Sprimo Labs

 Úgy döntöttem, mivel csupa csupa eszméletlen jó dologgal van tele a Kickstarter, a közösségi kalapozás otthona, így indítok ebben a témában is egy sorozatot, ahol igyekszem majd felkutatni az éppen futó, ígéretes és hasznos kütyükkel előálló projekteket. Ha valaki nem tudná mi az a Kickstarter, a Kickstarter annyit tesz, hogy felületet ad olyan emberke számára, akiknek vagy egy ötletük, azonban tőkéjük nincs  az ötletük megvalósítására és ezen az oldalon pedig közzé teheti az ötletét, ahol az emberek pénzt küldhetnek neki arra, hogy megvalósítja azt. Cserébe általában előrendelésnél fele annyiba kerül, korábban kapják meg az emberek az adott cuccot, illetve egyéb előnyökben részesülnek az adakozók. Na de kezdjük is el akkor az új sorozatot.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása