Weskó

Ahogy az várható volt, megdöntötte a Star Wars rekordját is a Bosszúállók: Végtelen háború

2018. április 29. 19:58 - Molnár Balázs L.

3352819-avengers-3-infinity-war-21-wallpaper.jpg Pár éve a Star Wars: Az ébredő erőre akkora volt az érdeklődés, hogy minden idők legjobban nyitó filmje lett Amerikában, azonban jött a Marvel és tíz év alatt egy olyan univerzumot épített fel, ami lemosta még a Star Wars nosztalgiára épülő új trilógiát is.

Az Ébredő erő 248 millióig jutott az első héten, a Végtelen háború pedig elérte a 250 milliót, ezzel átvette az első helyet a listán. Nem elég, hogy Amerikában, világszerte ez lett a legjobban nyitó film, a Halálos iramban 8.-at sikerült letaszítania a trón legfelsőbb fokáról, míg előbbi 541 millióig jutott, utóbbi már 630 millió dollárnál jár. Bele sem merek gondolni, hol lesz ennek a vége. Mindenesetre a film tényleg jól sikerült, korrekten összefoglalta az elmúlt 10 év építkezését, hiába volt rengeteg karakter egyszerre a vásznon, nem ment senki kárára, a főgonosz Thanos pedig ténylegesen egy olyan ellenség volt, amire szükség volt ahhoz, hogy méltó felvezetést adjanak a lezárásnak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr8213879742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása