Weskó

Shazam is befutott a Comic-Con-ra, és szembe ment minden eddigivel

2018. július 21. 22:49 - Molnár Balázs L.

screen-shot-2018-07-11-at-17_44_49.jpg

 Mindenki azzal szívja a DC vérét, hogy túl komor és sötét filmeket gyártanak. Persze mihez képest, ha valaki marveli csecseken nevelkedett, neki tényleg fura lesz, hogy valaki nem akarja feloldani a drámai pillanatokat minden percben valami szar poénnal.

 Mindenesetre a DC-nek is engednie kellett a nyomásnak és dobták a Zack Snyder féle borongós hangulatot, és az előzetes alapján egy igazán szórakoztató, már-már a konkurencia gyerekességét súrolva próbálja visszacsábítani a nézőket a saját térfelére.

 Vicc az, hogy nem is csinálja olyan rosszul. A rendezésért David F. Sandberg kezeskedik, aki eddig olyan filmeket rendezett, mint az Amikor kialszik a fény, vagy az Annabelle2: A teremtés, így eléggé meglepő azt látni, hogy egy teljesen más műfajban is egészen jól helytáll. Legalábbis 3 percben. Reméljük egy egész estés mozifilmre is sikerült ezt felduzzasztani. A történet szerint Billy Batson, az árva ifjú éppen új szüleihez kerül, majd egy iskolai incidensnél megvédi mozgássérült mostohatestvérét, egy különleges képesség tulajdonosa lesz.

 Természetesen mint új szuperhős, fogalma nincs róla, mihez kezdjen ezen képességeivel. Egy komplett felnövés történetet kapunk, szuperhős kalandokba bújtatva, így jó adag humorral megfűszerezve. Nem is húzom tovább, Jövő tavasszal érkezik a mozikba. 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr3614127553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása