Weskó

Eszméletlenül zseniális a káromkodó robotporszívó

2020. április 04. 18:55 - Molnár Balázs L.

roomba-swears-when-it-bumps-into-stuff-featured-image-672x372_1.jpg

Nem elég, hogy maga a robotporszívó létezése egy mocskos jó cucc, de egy srác, Michael Reeves kitalálta, hogy kicsit feltuningolja a sajátját.

Fogott hozzá egy teljesen hétköznapi Roomba porszívót, felszerelte egy Rasperry Pi-vel, illetve egy Bluetooth-os hangszóróval. Az egész alapötlet onnan indult, hogy mi emberek, ha beütjük valaminket, akkor felkiáltunk és/vagy káromkodunk. Miért is ne tehetné ezt a robotporszívó is?!

 

 Természetesen elképzeltem, milyen lenne, ha magyarul káromkodna. Ha nekiütközve egy széklábnak, a Róllllllaannd, jól ki.aszott anyád veled ezzel a névvel csendülne fel. Vagy ha már a második széklábnak ütközve a Mónika Show klasszikusát kiabálná az éterbe, a MIAZ HOGY KÁTTŰ-t?! A végén pedig szönyeget kikerülve pedig palik laci klasszikusával, nem létező íveket használva visszatérne a dokkolójába. Retkesebb szobákba pedig a kormány EZ VESZÉLYES! felszólításával már az ajtó határában kerítésbe ütközve megállna. Természetesen a végtelenségig lehetne okosítani a szótárát, te mit táplálnál bele?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr4715592044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása