Weskó

Az LG tévéire is érkezik a Stadia és a GeForce Now

2021. január 17. 20:18 - Molnár Balázs L.

stadia-lg-tvs.jpg

 Az LG az idei CES-en jelentette be, hogy az idén megjelenő OLED, QNED és Nanocell tévéiken telepíthető alkalmazásként elérhető lesz mindkét szolgáltatás.

Ezen alkalmazások lényege, hogy nincs szükség drága gamer számítógépek vásárlására, vagy a legújabb next gen konzolok beszerzésére (jelenleg akkora hiánycikk mindkettő, hogy boltból szinte lehetetlen beszerezni őket, míg a nyerészkedők 2-3 szoros áron értékesítik ezeket. Bár ha van aki megveszi..), hanem egy online szerveren keresztül tudunk játszani a legújabb játékokkal, nekünk csupán elő kell fizetnünk a szolgáltatásokra.

 Na jó, ennyire nem egyszerű, hisz mindkét szolgáltatónál meg kell vásárolni a játékokat is pluszban. A legnagyobb jolly joker a kategóriában pedig a Microsoft üdvöskéje lehet, az Xbox Game Pass, mely ténylegesen több, mint száz játékkal vár, ehhez pedig mindössze az előfizetésünkre van szükség. A Google ígérete szerint minden idén megjelenő Android TV-t használó készüléken, amiben az új beépített Chromecast foglal helyet, azon elérhető lesz a Stadia. Arról viszont egyelőre nincs információ, hogy a korábbi modelleken is valamikor elérhetők lesznek a szolgáltatások, bár az Airplay 2 és az Apple TV is később frissítésként megérkeztek ezekre.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr4616393618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása