Weskó

Ellopta az autót, majd visszament, hogy számonkérje az anyát, amiért a kocsiban hagyta a gyereket

2021. január 17. 20:32 - Molnár Balázs L.

949fbb84f9d447a8a7cf479e4e4ef9b8.jpg

 Szombaton, az Oregon állambeli Beavertonban egy asszony gyanútlanul leparkolt terepjárójával, majd járó motorral ott és nyitott ajtókkal ott hagyta azt. Azért na, ha valaki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megköszönik neki.

Ami elég nagy felelőtlenség volt, mert emberünknek ez rögtön szemet szúrt, és  ha már arra járt, gondolta el is lopja azt. Majd ahogy éppen próbált minél messzebb jutni a szajréval, hátranézve konstatálta, hogy egy 4 éves kisgyermeket is meglovasított. Ekkor jött a csavar, tolvajunk nem rakta ki a város egy másik szegletében a gyermeket, hanem felelősségteljesen?! (van ilyen, hogy egy tolvaj felelősségteljes?) visszahajtott a parkolóba, ahonnan elvitte az autót. Majd megkereste az anyát, és konkrétan számonkérte, hogy ő hogy lehet ennyire felelőtlen, amiért őrízetlenül hagyta gyermekét. Még a rendőrséget is rá akarta hívni emiatt. Beszarás. Ja amúgy az autót nem hagyta ott, végül ugyanúgy ellopta, szóval egy 20-30 év körüli férfit azért keresnek továbbra is egy Honda Pilot volánja mögött. Majdnem Happy End lett. De legalább a gyerek megvan.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr10016393626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása