Weskó

Két rész után be is rendelték a The Last of Us második évadát

2023. január 27. 20:33 - Molnár Balázs L.

65465456546465.jpg

A hét elején került fel az HBO Maxra a sokak szerint a világ egyik legjobb játékának tartott The Last of Us sorozatos adaptációjának második része, ami rögtön akkora kritikai és nézettségi sikereket ért el, hogy nem volt kérdéses, hogy folytatódik a széria.

Méghozzá akkorát ment az első rész, hogy a Sárkányok háza után közvetlen a legnagyobb HBO-s nyitás volt az elmúlt évtizedben, míg a második rész nem hogy vesztett volna a nézettségből, 22%-os növekedést produkált az elsőhöz képest.

Így nem meglepő, hogy az elmúlt két hét ekörül a sorozat körül forgott, az HBO Max és a Warner is hivatalos közleményben fejtette ki, hogy a Twitteren is a The Last of Usról beszélnek a legtöbben. A bejelentő cikkükben pedig azt is kiemelték, hogy a népszerű kritikai oldalon, a Rotten Tomatoesen 97%-os kritikai és 96% nézői pontszám virít a széria mellett. A bejelentés után pedig a harmadik részről is közzétettek egy képet, amin két új szereplő mutatkozik be, Bill (Nick Offerman) és Frank (Murray Bartlett).

 

A The Last of Us második évadának bejelentése kapcsán az HBO megosztott egy új képet az első szezon soron következő, január 30-ai harmadik részéből, illetve annak debütáló szereplőiről, Billről (Nick Offerman) és partneréről, Frankről (Murray Bartlett). Ezt alább megtekinthetitek.

63d3f1907c71c.jpg

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr8918035646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása