Weskó

Elképesztő videón az Anthem játékmenete

2018. június 09. 22:20 - Molnár Balázs L.

3397696-anthem-pree3-promo-4.jpg

A tavalyi év egyik legjobban várós játéka volt az Anthem, mindaddig, míg végül el nem csúsztatták a megjelenését. Most azonban, a tavalyi előzetes után, az idei E3-mat megelőző EA Play-en elég nagy szeletett harapott ki a műsorsávból, hisz az egyik, ha nem a legnagyobb dobása lesz az EA berkein belül ügyködő BioWare-nek.

Tovább
komment

Zsebre tettük a Pál utcai fiúkat

2018. május 18. 23:02 - Kiss.Norbert

img_0225.jpg

 Az olvasás mindenkinek jár. Ebből a rettenetesen egyszerű feltevésből indult ki egy olyan kezdeményezés, ami mindenképpen örvendetes, ebben a mai rém okos világban. A Gutenberg-galaxis egy apró, de annál fényesebb csillaggal gazdagodott a Poket Zsebkönyveknek köszönhetően, melynek a tesztüzeme hatalmas sikerrel zárult le május elején. Az ötlet a SZTALKER csoporthoz köthető, ami több fiatal művésszel az élén az olvasás népszerűsítését tűzte ki célul.

Tovább
komment

Az utolsó szöget a koporsóba.. - Taxi 5 kritika

2018. május 13. 23:57 - Molnár Balázs L.

maxresdefault_18.jpg

 Még február elején jelentkeztem egy bejegyzéssel, amiben elmeséltem, hogy gyerekkorom meghatározó szériája volt a Taxi sorozat. Hogy rajongtam Daniel négyszázhatosáért és a sorozat magával ragadó, általában bugyuta, de mégis szerethető lényéhez. Összeszorult gyomorral ültem be rá. Be is vitt egy tiszta gyomrost.

Tovább
komment

Nagyanyád pörköltje a kezedben?! - Pöriző Budapest szívében

2018. május 06. 00:19 - Molnár Balázs L.

31472687_654982831499485_5743928127382355968_o.jpg

© Pöriző

 Már hónapok óta tervben van, hogy a tőlem már megszokott stílusban, kicsit kimozduljon a blog a komfortzónájából és belevessük magunkat a véget nem érő zabálásba. Itt a nyár, én pedig készen állok mindenféle gasztro élmény befogadására, legyen szó távol-keleti ízekről vagy éppen magyaros ízekről, rápróbálok a dologra, aztán pedig itt összegzem az átélt megpróbáltatásokat. Tervben vannak fesztiválok is, szóval remélhetőleg ez a nyár, az a nyár lesz. Ha nem leszek lusta. Reméljük.

Tovább
komment

Ahogy az várható volt, megdöntötte a Star Wars rekordját is a Bosszúállók: Végtelen háború

2018. április 29. 19:58 - Molnár Balázs L.

3352819-avengers-3-infinity-war-21-wallpaper.jpg Pár éve a Star Wars: Az ébredő erőre akkora volt az érdeklődés, hogy minden idők legjobban nyitó filmje lett Amerikában, azonban jött a Marvel és tíz év alatt egy olyan univerzumot épített fel, ami lemosta még a Star Wars nosztalgiára épülő új trilógiát is.

Tovább
komment

Közérthetően az ördögűzésről

2018. április 19. 21:22 - Kiss.Norbert

Könyvkritika: A rítus

826710_5.jpg

 Mindenekelőtt fel szeretném hívni a figyelmet, hogy felejtsük el az „ekszöszájzbúk”-ot és társait. Matt Baglio könyvében ugyanis igazi ördögűzésekről esik szó, tehát húsvér ördögűzők számolnak be valódi esetekről. Erről szól ugyanis A rítus, a köztünk élő ördögről, megszállottságról és a gonosz elűzéséről. Erről valószínűleg mindenkinek van valamilyen elképzelése, de ezeket pontosan nem vagy csak nehezen tudnánk definiálni.

Tovább
komment

Jön az elektromos autópálya, forradalmat hozhat az elektromos autózásba

2018. április 15. 22:06 - Molnár Balázs L.

software_update.jpg

 Habár egyre jobban elterjed az elektromos autózás, leginkább még mindig városi felhasználásra alkalmasak ezek az autók. Hiába növekszik a hatótáv, még mindig a robbanó motoros autókkal érdemes és lehet ténylegesen hosszabb távokra elindulni. Svédországban azonban szeretnék felgyorsítani ezt a folyamatot és 2030-ra akár 70%-al csökkenteni a károsanyag-kibocsátást.

Tovább
komment

Megtöri a csendet - Skullcandy Hesh 3 fejhallgató teszt

2018. március 31. 22:28 - Molnár Balázs L.

skullcandy-hesh-3-wireless-headphones-review.jpg

 Aztabetyármindenit, de rég volt bemutató/tesztelős bejegyzés, most azonban megtörjük a csendet, méghozzá egy fejhallgatóval, ami képes is erre a feladatra és mégsem kell a lakást fedezetbe lerakni, amikor elhozod a boltból. A középkategória azt a szegmenst fedi le, ami bár már nem pár ezer forint, de olyan minőséget és élményt tud okozni, hogy megéri azt a felárat kicsengetni érte. Jelen tesztünkben a Skullcandy Hesh széria új üdvöskéjéről lesz szó, ami bár kinézetben eléggé eltér az előzőtől, árban hasonló szinten mozog. És hiába a pár ezres különbség, annyival többet is nyújt az új fejhallgató.

Tovább
komment

Megölt egy embert az önvezető autó, hogyan tovább?

2018. március 26. 23:11 - Molnár Balázs L.

21uber-2-master768.jpg

Múlthéten megtörtént az első haláleset, amit önvezető autó okozott/részt vett benne.  Méghozzá a kis hazánkból kitiltott Uber önvezető autója gázolt halálra egy gyalogost, ekkor pedig teljesen önvezető üzemmódban közlekedett az autó. Bár a gyalogos az ütközést túlélte, a sérüléseibe belehalt a kórházban. Erre pedig rögtön le is csaptak az önvezető autókban kétkedők, akik persze már jó előre megmondták, hogy bizony az önvezető autók veszélyesek.

Tovább
komment

Megszűnik az ingyenes zenehallgatás a Youtube-n

2018. március 25. 20:40 - Molnár Balázs L.

youtube_logo.jpg 

 Elég rossz idők közelegnek a Youtube-n ingyenesen zenét hallgató felhasználókra. Méghozzá azért, mert a Youtube szándékosan próbálja majd az embereket kvázi kikészíteni a rengeteg reklámmal, ezzel pedig lehetetlenné téve a zenehallgatást. Közölte egy interjúban a Youtube zenékért felelős vezetője.  Na nem mintha mostanában nem lennének rogyásig pakolva reklámokkal.

Tovább
komment