Weskó

Mentsd meg most te a karácsonyt!

2018. december 06. 14:28 - Molnár Balázs L.

best_christmas_lunches_in_melbourne_melbourne_river_cruises.jpg

 Számtalan filmben és rajzfilmben kerül bajba a karácsony, a végén persze minden szépen helyre áll és megmenekül a karácsony. Sajnos sokaknak a való életben nem az a legnagyobb problémájuk, milyen ajándékot vegyenek a gyerkőcnek karácsonyra, hanem hogy egyáltalán legyen valami kis ajándék a fa alatt.

Tovább
komment

A kém, aki dobott engem - Kritika

2018. augusztus 16. 23:54 - Molnár Balázs L.

shdm-curtain.jpg

 Hiába ment akkorát Kate McKinnon az elmúlt hetekben az interneten, hogy fél Amerika is az Animal Cannibals világhírű slágerét, a Yozsefvárost dúdolja munkába menet, A kém, aki dobott engem sajnos leginkább kiszámítható és unalmas volt.

Tovább
komment

Shazam is befutott a Comic-Con-ra, és szembe ment minden eddigivel

2018. július 21. 22:49 - Molnár Balázs L.

screen-shot-2018-07-11-at-17_44_49.jpg

 Mindenki azzal szívja a DC vérét, hogy túl komor és sötét filmeket gyártanak. Persze mihez képest, ha valaki marveli csecseken nevelkedett, neki tényleg fura lesz, hogy valaki nem akarja feloldani a drámai pillanatokat minden percben valami szar poénnal.

Tovább
komment

A lapraszerelt jövő, avagy így menti meg a bolygót az Ikea

2018. június 17. 00:15 - Molnár Balázs L.

ikea_2.jpg

 Olyan mértékű műanyag szennyezést visz véghez napjainkban az ember, hogy lassan belepusztulni látszunk a saját szemetünkbe. De nem elég, hogy mi belepusztulunk, az óceánok állatvilágának is kezd tele lenni vele a töke.  Szóval ahhoz, hogy egyáltalán a jövőben egy élhető környezetben éljünk, esetleg a gyerekeinknek egyáltalán legyen valami jövőjük, ideje lépni.

Tovább
komment

Hitler a spanom, anyának egy szót se

2018. június 12. 23:42 - Molnár Balázs L.

jojo-rabbit-taika-waititi-hitler-photo.jpg

 Taika Waititi az utóbbi években az egyik legtehetségesebb filmrendezővé nőtte ki magát úgy, hogy közben szerepelt is a filmjeiben. Számomra a Hétköznapi vámpírokkal kezdődött az egész, amiről itt zengtem ódákat, majd a Vademberek hajszájában folytatta azt a zsenialitást, amiért mostanra gyermeki rajongással várom az újabb alkotásait. Viszont utána jött egy Thor: Ragnarok, ami ugyan néha vicces volt, de leginkább már a ló túloldalán voltunk.

Tovább
komment

Elképesztő videón az Anthem játékmenete

2018. június 09. 22:20 - Molnár Balázs L.

3397696-anthem-pree3-promo-4.jpg

A tavalyi év egyik legjobban várós játéka volt az Anthem, mindaddig, míg végül el nem csúsztatták a megjelenését. Most azonban, a tavalyi előzetes után, az idei E3-mat megelőző EA Play-en elég nagy szeletett harapott ki a műsorsávból, hisz az egyik, ha nem a legnagyobb dobása lesz az EA berkein belül ügyködő BioWare-nek.

Tovább
komment

Zsebre tettük a Pál utcai fiúkat

2018. május 18. 23:02 - Kiss.Norbert

img_0225.jpg

 Az olvasás mindenkinek jár. Ebből a rettenetesen egyszerű feltevésből indult ki egy olyan kezdeményezés, ami mindenképpen örvendetes, ebben a mai rém okos világban. A Gutenberg-galaxis egy apró, de annál fényesebb csillaggal gazdagodott a Poket Zsebkönyveknek köszönhetően, melynek a tesztüzeme hatalmas sikerrel zárult le május elején. Az ötlet a SZTALKER csoporthoz köthető, ami több fiatal művésszel az élén az olvasás népszerűsítését tűzte ki célul.

Tovább
komment

Ismered azt a viccet, hogy? - Ja, már hallottam. Deadpool 2. kritika

2018. május 16. 23:43 - Molnár Balázs L.

deadpool-2-7595.jpg

A csodacsapat. Ő. Akarom mondani. Az X-Force.

 2016 februárjában Deadpool nem hogy üde színfoltja volt a mozikba kerülő filmeknek, hanem merészségével, elborultságával és szabad szájúságával rögtön emberek millióinak szívébe lopta be magát. Már akkor sejteni lehetett, hogy lesz folytatása, illetve azt is, hogy ezt a lécet megugrani nem nagyon lehet. Nem is sikerült. Ellenben kaptunk egy nagyjából koppra ugyanolyan filmet, más cselekményszállal és új karakterekkel.

Tovább
komment

Az utolsó szöget a koporsóba.. - Taxi 5 kritika

2018. május 13. 23:57 - Molnár Balázs L.

maxresdefault_18.jpg

 Még február elején jelentkeztem egy bejegyzéssel, amiben elmeséltem, hogy gyerekkorom meghatározó szériája volt a Taxi sorozat. Hogy rajongtam Daniel négyszázhatosáért és a sorozat magával ragadó, általában bugyuta, de mégis szerethető lényéhez. Összeszorult gyomorral ültem be rá. Be is vitt egy tiszta gyomrost.

Tovább
komment

Nagyanyád pörköltje a kezedben?! - Pöriző Budapest szívében

2018. május 06. 00:19 - Molnár Balázs L.

31472687_654982831499485_5743928127382355968_o.jpg

© Pöriző

 Már hónapok óta tervben van, hogy a tőlem már megszokott stílusban, kicsit kimozduljon a blog a komfortzónájából és belevessük magunkat a véget nem érő zabálásba. Itt a nyár, én pedig készen állok mindenféle gasztro élmény befogadására, legyen szó távol-keleti ízekről vagy éppen magyaros ízekről, rápróbálok a dologra, aztán pedig itt összegzem az átélt megpróbáltatásokat. Tervben vannak fesztiválok is, szóval remélhetőleg ez a nyár, az a nyár lesz. Ha nem leszek lusta. Reméljük.

Tovább
komment