Weskó

Így erősítsd a vaginád játékosan

2017. március 01. 16:31 - Molnár Balázs L.

11934708-0-sans-titre---3.gif

Már ha van. Sokat gondolkoztam, hogyan tudnám megszólítani a női olvasókat is úgy, hogy ezekbe a bejegyzésekbe még a technológiát is belecsempészem. Nos, úgy érzem most kimaxoltam ezt a dolgot. Van itt játszás, egészség, és még több játszás. Megérkezett a vaginával irányítható joystick, amit felhelyezve az adott izmok összeszorításával tudják a hölgyek a játékot működésre bírni.

Az alkalmazás célja egyébként, hogy valami módon motiválja a nőket a medence környéki izmok edzésére is, akár szülés előtti állapot visszanyerésére, vagy az inkontinencia megelőzésére, illetve a szexuális élet is csak jobb lesz tőle, meg egyéb az egészségükhöz hozzájáruló dologban nyújt segítséget a Perifit. Legalábbis ezt mondják róla. Szóval tessék csak játszani hölgyek. A játék és a felhelyezhető - joystick?! - már Androidon és iOS-en is egyaránt elérhető, ezekben benne vannak már a játékok, illetve az alkalmazásban nyomon követhetjük a fejlődésünk is. Az IndieGoGo-n indított közösségi kalapozásban több mint 200 ezer dollárt szedtek össze, ami majdnem 18 szorosa annak az összegnek, amit kitűztek célul. Már lezárult a gyűjtögetés is, áprilisban pedig az előrendelők már át is vehetik a játékukat, és veszettül elkezdhetnek játszani a Perifittel a nap 24 órájában. Mutatok videót is, hogyan működik a dolog:

  

 

  Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény. :)  

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr1512305103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása