Weskó

5 sorozat, amit érdemes lesz nézni ősszel

2017. augusztus 31. 12:45 - Molnár Balázs L.

deuce-990x556.jpgAz ezredforduló környékén szerintem senki nem gondolta volna, hogy egyszer ide jutnak el a tévésorozatok. Emberek tízmilliói rajonganak értük, és olyan világsztárok játszanak bennük, akiket régen csak a moziban tudtunk volna elképzelni. Ez mára már a múlt, és kialakult egyfajta sorozatmánia, aminek én is oszlopos tagja vagyok. Így minden évben a már meglévő több mint 30-40 sorozatom mellé, bizony csatlakozik 3-4 új, így nem hogy nem elég ha egy nap 30 órából állna, de egy élet is kevés rájuk, ezért érdemes jól megválasztani, mit is nézünk ebben a rohanó világban. Ősszel pedig ezeket biztos elfogom kezdeni, és neked is ajánlom őket.

Fülledt utcák/The Deuce 

Mi is lehetne jobb annál, hogy a remek James Franco az eszméletlen jó Stephen King 11.22.63-a után visszatér, ráadásul duplán? Ha visszamegyünk a hetvenes évek New Yorkjába és megnézzük hogyan kezdődött el a mára már hatalmas üzletággá váló pornóipar indulását. Megfűszerezve töménytelen mennyiségű kokainnal és az akkoriban hatalmas méreteket öltő HIV vírus terjedésével. Erre már csak az előzetes tud rádobni.

Indulás: Szeptember 10. HBO

 

Young Sheldon

Azt hiszem nem akkora meglepetés, hogy a jelenleg egyik legnépszerűbb sorozatnak, az Agymenőknek készítenek egy spin-off sorozatot. Mégpedig az egyik legkedveltebb karakternek, a Jim Parsons által játszott Sheldonnak a gyerekkori énjét mutatja be a sorozat. Valószínűleg legalább annyira szórakoztató lesz, mint az Agymenők.

Indulás: Szeptember 25. CBS 

 

Start Trek: Discovery

Az egyik, ha nem a legjobban várt őszi sorozat számomra a Star Trek: Discovery. Az új filmes trilógia után, egészen egyszerűen elkezdtem imádni a Star Trek világát, így epekedve várom a sorozat indulását is. Az új sorozat az 1966-os sorozat története előtt játszodik 10 évvel, Enterprise helyett Discovery és továbbra is a klingonok a fő ellenségek.

Indulás: Szeptember 24. CBS

The Orville

A Family Guy alkotója, Seth MacFarlane megint saját sorozatot készített, azonban ez az első elő szereplős sorozata, a főszerepet pedig rögtön magának adta. Kvázi egy Star Trek paródia az egész, ami 300 évvel később játszódik. Kinevezik kapitánynak, azonban nem tart sokáig az öröm, ugyanis első tisztnek az ex feleségét kapja meg.

Indulás: Szeptember 10. FOX 

 

Inhumans/Embertelenek

Tovább bővül a Marvel Agent Carter és a S.H.I.E.L.D ügynökeinek világa, így a már-már elképzelhetetlen nagyságú tévés univerzum is tovább duzzad, lassan követhetetlen méreteket öltve. Az Inhumans Fekete villám és a királyi család nyomába ered, és hozza el nekünk a történetüket.

Indulás: szeptember 29., ABC

 Ha tetszett a cikkem és szeretnél még több ilyet olvasni, akkor kérlek dobj egy lájkot a Facebook oldalamra, ezzel is támogatva a munkám. Köszi! :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr5312787778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása