Weskó

Odatették magukat a fritzek az új Volkswagennel

2017. február 26. 12:51 - Molnár Balázs L.

the_new_volkswagen_arteon_6843.jpg

 Huh, de rég jöttem valami izgalmas autós dologgal. Most viszont, muszájnak éreztem megosztani veletek a Volkswagen új koncepció autóját, az Arteon-t. A Volkswagennek is hasonló cipőben jár mint a Samsung, a tavaly és tavaly előtti év mindkét cég nevét megtépázta, míg a Samsung a robbanós telefonokkal szívatta a népet, illetve kiderült hogy a cég vezére eléggé benne van a kormánnyal a korruptkodásban, addig a Volkswagen lazán átbaszott mindenkit a palánkon a dízeles autóiknál, ahol csaltak a káros anyag kibocsájtását mérő szoftverekkel. (Mondjuk fogalmam nincs miért írtam ide a Samsungot.) Viszont innen szép visszajönni, nagyon oda kell tegyék magukat, ha vissza szeretnének kapaszkodni oda, ahol egykor voltak.

image_3.jpg

 Úgy tűnik, a Volkswagen megtalálta a jó irányt, és előállt egy a Passat és a Phaeton utódjának szánt már már luxus kategóriát verdeső, de még a középkategóriába tartozó autóval. Nagyon betyárul néz ki az Arteon, nagyon eltaláltak valamit a tervezési osztályon, de a mostani Volkswagenek és a Skodák is nagyon bejönnek. De nem is állok itt most neki ecsetelni, mennyire faszán néz ki az orr rész, ahogy a LED fényszoró összeolvad a hütőráccsal, és az egész kocsit mennyire megdobja az a markáns vonalvezetés az oldalán. Ezeket említettem a Golfoknál és a Skodáknál is, kicseszettül megdobja az egész autó kinézetének az összhatását. Gyönyörű. Az Arteonról még ugyan nem sokat tudni, csupán annyit, hogy ígéretük szerint a lehető legjobb, luxus autókba szánt vezetést segítő rendszereket kap majd. Nem is tudom milyen autók lehetnének az ellenfelei, talán az ötös Audi, vagy az ötös BMW. Na de be is fogom, csorgassuk a nyálunk erre a csodára.

volkswagen-arteon-concept-car-design-771259.jpg

vwgte.jpg

volkswagengteconcept2-1000x562.jpg

Ja meg találtam egy jópofa ábrát:  

16665838_1867381960195540_3018444879695245397_o.jpg

 Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, kövesd a Facebook oldalam, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény.  Ja meg ott az Instagram is, ott is csupa érdekeset osztok meg. ;) 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr8812287451

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: VW TSI motor láncfeszítése a másik csalás? 2017.02.28. 09:45:22

A vád igaz, a vw főnöke elismerte. Nem tagadja a csalás vádját a VW vezetősége. Bocsánatot kértek. Mármint egy leleplezett csalásuk, a szennyezőanyag kibocsátás manipulálása miatt, ... de mi van a többivel? A VW-nek volt és van ezen kívül több szem...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása