Weskó

Meseteóriák a köbön #2 - Fecsegő tipegők

2016. október 07. 17:36 - Molnár Balázs L.

fecsego-tipegok-letoltes.jpg

 Már alig vártam hogy újabb izgalmas teóriát hozhassak nektek, most pedig itt vagyok újra. Azt hiszem, nem kell bemutassam a Fecsegő tipegőket, főleg azoknak nem, akik a 90-es években voltak gyerekek. Ilyenkor mindig hálálkodom, talán nem is születhettem volna jobbkor. Rengeteg olyan mesével találkoztam gyerekkoromban, amik hatalmas hatással voltak rám, talán teljesen más ember lennék most, ha nem adatik meg a lehetőség hogy megismerkedjek velük. Ezért innen is hatalmas köszönet a szüleimnek. (Kaptak egy zseniális gyereket cserébe. :D) Nos ebbe a kategóriába tartozik mai alanyunk is, viszont az übercuki meséről most is egy vérbeli beteg elmélettel álltak elő.

 Rögtön egy borzalmas felvetéssel indítunk, miszerint Tommy, Chuckie, Phil és Lil közül már egyikük sincs életben, mindegyikőjük a születésükkor elhunytak.

rugrats-nickelodeon.jpg

 Egyedül Angelica az aki életben van, és a többiek pedig csak az ő képzelgései. Ez alól egyedül az ikrek kivételek, ők pedig inkább csak ő, mert tulajdonképpen csak egy baba volt, de ő is halva született. Csupán azért lettek ikrek, mert Angelica nem tudta pontosan, hogy a baba fiú-e vagy lány lesz, így kreált egy ilyet és egy olyat is. Tommy apukája, Stu pedig azért van állandóan a pincében, ahol gyerekjátékokat építget, amit pedig azért csinál, mert nem képes feldolgozni gyermeke elvesztését. Továbbra is elég beteges elméletek, még mindig nem értem miért kell egy mesébe belelátni a halált, de mint láthatjátok, vannak elborult elmék. Még mindig csupán kitalációk, ezért kezeljük úgy is őket, a következő részben pedig ismét egy klasszikusról hozok nektek érdekességeket. Ha minden jól megy, akkor próbálok beállni a keddi és pénteki napra, így várhatóan majd akkor jönnek az új részek. Plusz egy különkiadás is a levegőben van, de hogy arra mikor kerül sor, arról fogalmam nincs, de tervben van.. ;)

 Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, kövesd a Facebook oldalam, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény.  Ja meg ott az Instagram is, ott is csupa érdekeset osztok meg. ;) 

További részek:

1.rész - Spongyabob Kockanadrág

sponge_bob_sponge_out_of_water_1475673414_2.jpg

3.rész - Hey, Arnold

landscape-movies-hey-arnold_2.jpg

4.rész - Phineas és Ferb

we_re_gonna_build_a_rollercoaster_2_1.jpg

5.rész - Propaganda mesék

med_1438251257_image_2_1.jpg

6.rész - Fosterék háza képzeletbeli barátoknak

168802_0_1.jpg

7.rész - Görcs ikrek

the-cramp-twins-new-pictures-8_1_1.jpg

8.rész - Bátor a gyáva kutya

1003763-gallery-of-courage-the-cowardly-dog-backgrounds_1_1.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr4611776511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása