Weskó

Itt a prosti, hol a prosti

2019. február 08. 22:00 - Molnár Balázs L.

the-deuce.jpg

 Mindig azt hiszem, hogy engem már nem lehet nagyon meglepni semmivel. Aztán mindig kiderül, hogy vannak olyan ágazatai a kortárs művészetnek, amihez fel kell nőni.

Szóval találtam egy olyan csatornát a híres videómegosztó portálon, mert így kell nevezni, ha nevén nevezed, az már snassz. Ja, igen. A csatorna. Egyszerűen zseniális. Nincs rá jobb szó. Már az alapötlet is. Nem tudom, hogy fogalmazódhatott meg emberünkben, de eszméletlen. Fogja, autóba pattan és az út szélén álló hölgyikéket levideózza.

 Nem ám egy videó. Sorozat baszki. Van téli kiadás, nyári, az éjszakában sincs megállás. Ha pedig azt hinnéd, már nem lehet hová fokozni ezt a zsigeri zsenialitást, szuperlassításban is megnézheted az legrégebbi foglalkozást űző katásokat. Ha pedig azt hinnéd, tényleg egy eldugott szeglete a Youtube-nak, több videóján is százeres megtekintések vannak. Kérdés mennyi a konverzió ezek után. Mert az igazi hősök nem viselnek köpenyt.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr8814616052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása