Weskó

Már a Youtube kiváltására is megvan a Huawei megoldása

2020. június 02. 21:04 - Molnár Balázs L.

daily_thumb.jpg

A Youtube jelenleg a világ legnézettebb videómegosztó platformja, amit nagyon sokan le akarnak nyomni, de egyelőre ledönthetetlen bástyaként áll mindenki felett.

A Huawei pedig nem leakarja nyomni, hanem egyáltalán szeretné pótolni a repertoárjában, hiszen mióta Trump kilőtte a Google szolgáltatásait, azóta próbál minden fontos applikációt valamivel helyettesíteni. A Gmail app még csak-csak nélkülözhető egy másik alkalmazással, de egy Youtube vagy Google Térkép évek alatt kiforrott és mindenki által használt megoldásait szinte lehetetlen. Míg a másodikra már leszerződtek a TomTom-al, addig most megegyeztek a DailyMotion-el, hogy az előzőre is legyen alternatívájuk. Kérdés az, hogy míg a világ második leglátogatottabb webhelye a Youtube, addig a DailyMotion bőven a 200-as lista végén kullog.

Ha ez nem is lenne elég, míg a Twitch és a Mixer is dollár milliókat ől abba, hogy olyan tartalomgyártókat csábítsanak a saját platformjukra, akik hozzák a nézettséget, addig a DailyMotion legnagyobb problémája is az lesz, hogy a kutya nem gyárt majd rá tartalmat, hiába lesz ott több száz millió Huawei telefonon. Itt pedig bukik is az egész sajnos. Holott egyébként teljesen használható GMS nélkül is a Huawei ökoszisztéma, persze kérdés, hogy 300-400 ezer forintnál ki az a vásárló, aki szeretne azzal bajlódni, hogy mindenre megtalálja a külön kiváltó appot.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr9515736806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása