Weskó

Nagyon benézte az a tüntető, aki Apple cuccot lopott

2020. június 04. 21:25 - Molnár Balázs L.

us-mass-protests-apple-1.png

  Lassan egész Amerika lángokban áll a zavargások következtében, ami George Floyd halála miatt tört ki. Vagy ami tökéletes indok azoknak az undorító embernek csúfolt képződményeknek, akik jelenleg szétrabolják és tönkreteszik más emberek teljes életét és megélhetését. 

Az Apple már a zavargások elején teljes boltzárlatot rendelt el az Egyesült Államokban, hogy megelőzzék a dolgozók inzultálását a lázadók által és a boltok szétverését. Úgy tűnik hiába tették meg ezt a lépést, ahogy tucatszámra lopják a Nike cipőket a boltból, úgy az Apple boltjai sem úszták meg. Mert ugye ezzel tesznek igazságot és hívják fel a figyelmet a rendőri túlkapásokra. Ja nem. Hányinger amit művelnek. Az Apple már korábban felszerelte a boltokban lévő telefonokat olyan alkalmazással, ami érzékeli, ha a telefont ellopták és elhagyta a bolt területét. Ha ez nem lenne elég, felugró üzenetben értesíti a drágalátos tolvajt, hogy tessék szíveskedni visszafáradni a készülékkel a boltba, mivel egy, letiltjuk a mobilt rögtön, így továbbadni sem tudja, ha pedig mégis sikerült valahogy, akkor a vásárló szívta meg nagyon, de természetesen azonnal GPS nyomkövetéssel tudják merre is az adott készülék. Ergó eladhatatlan, de még a rendőrség is elmegy érte.

k_ap20200601018-1024x576.jpg

Nincs azzal baj, ha békés tüntetés keretein belül kiáll valaki egy dologért. Sőt, ki is kell. De amikor autókereskedésekből 20-30 millió forintos autókat lopnak el, boltokat rongálnak és gyűjtanak fel, szaladnak a Nike cipőkkel és az okos tévékkel, majd mindezt ráfogják arra, hogy igazságot tesznek George Floyd-ért, akkor azért még innen az öreg kontinensről is átnyúlna az emberaember és lebaszna nekik egy kurva nagyot.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr2615740966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása