Weskó

Ha eddig nem tudtál rajzolni, most már nem is kell

2017. április 18. 19:45 - Molnár Balázs L.

google_autodraw_1.jpg

A Google megint előállt egy olyan újítással, ami nagyságrendekkel könnyebbé teszi számunkra rajzolást, ha valami mocskosul szarul tudunk rajzolni. Ez pedig a Google AutoDraw. Egyelőre ha minden igaz, kísérleti stádiumban van a dolog, de egész ígéretes a cucc. A mesterséges intelligencián alapszik a megoldás, folyamatosan figyeli mit rajzolunk, és igyekszik kitalálni mit is próbáltunk lerajzolni, majd kidobja a lehetséges opciókat rá. 

Tudjuk szerkeszteni azokat, szöveget tudunk hozzáadni, illetve még a lapok mérete között is tudunk választani. Kipróbáltam én is természetesen, sokat segíthet a hétköznapokban ez a megoldás, például ha gyorsan kell valamit lerajzolnunk a telefonunkban vagy a gépen, de mégsem szeretnénk valami pocsék dolgot kiadni a kezünk közül, akkor csak elindítjuk, belerajzoljuk amit szeretnénk, majd csak ki kell választanunk a legmegfelelőbb helyettesítő rajzot. Ide kattintva egyébként te is kipróbálhatod. 

 Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonlót, kövesd a Facebook oldalam, dobj egy lájkot vagy oszd meg, kommentben pedig jöhet a vélemény.  Ja meg ott az Instagramon is, ott is csupa érdekeset osztok meg. ;) 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr7312434301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása