Weskó

Nem vártuk, mégis jött: Előzetesen a Reszkessetek betörők remake

2021. október 14. 18:21 - Molnár Balázs L.

home-sweet-home-alone-trailer.jpg

A Reszkessetek betörők trilógia itthon olyan szintre ért már, hogy míg évekkel ezelőtt mindenki nézte, majd egy karácsonyon egyik adó sem adta, az emberek kiadakta, hogy miért nincs, amikor pedig leadják, akkor meg az a baj, hogy megint megy. Persze, mára olyan lett, mint a valóvilág, vagy a nemrég megboldogult Barátok Közt, senki nem nézte, de mégis mindenki tudta, mit csinált Miklós benne. Magyarországon viszont hozzá tartozik mostanra a karácsonyhoz. Rég tudjuk, hogy készül a mára már klasszikussá vált karácsonyi film remake-je, de reméltük, csak egy rossz vicc. Sajnos nem vicc, viszont rossz.

Már az előzetes alapján is, a történethez úgy tűnik, hogy szinte egyáltalán nem nyúltak, pedig lehetett volna itt-ott változtatni, úgy, hogy az nem megy a Chris Columbus által megálmodott első rész rovására, mégis egy friss, szórakoztató karácsonyi vígjáték legyen belőle. Persze értem, remake. Csak na. Volt több benne. Kevin szerepében egyébként az az Archie Yates lesz, aki a Jojo Rabbitban Jojo hatalmas forma kis barátját, Yorkit játszotta. Kár, hogy egy ilyenben folytatja, persze, azért a Disney kötelékéhez tartozni nem rossz dolog, onnan lehet nagyokat dobbantani. Visszatérve a filmhez, legalább a trükköket megváltoztatták, amivel Kevin elintézi a betörőket, de minek. Már az előzetesen is 3x annyi negatív értékeléss van, mint pozítiv. Hogy most ez a filmnek szól, vagy annak, hogy egy újabb régi klasszikust dolgoznak fel, ez jó kérdés, valószínű, mindkettőnek. Mozikba nem is küldik, tudja a Disney is, hogy ott azért erősen elvérezhetne a dolog, ezért csak a streaming platformjukon startol el november 12-én. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr6316721250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása