Weskó

Véget ér az Archer

2016. október 02. 17:24 - Molnár Balázs L.

A szívem szakad most meg, hogy pont nekem kell erről a dologról írjak. Számomra az egyik legkedvesebb sorozat, az Archer hamarosan véget ér, a készítője Adam Reed bejelentette hogy a 10.évaddal bezárólag a sorozat is véget ér. Viszont öröm az ürömben, hogy nem a csatorna kaszálta el a sorozatot, hanem a Adam Reed (a készítő), így ténylegesen egy jó lezárást tudnak majd felvezetni, és elkészíteni. Így sajnos már csupán három évadnyi Archer vár ránk, és arról is szó esett, hogy az eddigi 10-13 részes évadok helyett, rövidke 8 résszel kell beérjük évente. Valamikor 2019-ben érhet véget az Archer. De addig is fel a fejjel, a Comedy Central még csak most kezdte el szinkronosan sugározni a hetedik évadot, így aki még nem látta, annak erősen ajánlott a megtekintése. (Egyébként angolul ajánlom mindenkinek, mint úgy általában minden filmet vagy sorozatot.)

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél még sok sok hasonlót, dobj egy lájkot vagy/és oszd meg a barátaiddal. Iratkozz fel meg minden amit ilyenkor el kell mondani, de ha már lájkoltad a Facebook oldalt hatalmas pacsi érte!

komment
Címkék: archer 2019 égveled

A bejegyzés trackback címe:

https://wesko.blog.hu/api/trackback/id/tr3911760745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása