Weskó

Brutálisan jól néz ki a második világháborús Call of Duty - Előzetes

2017. április 27. 14:29 - Molnár Balázs L.

callofduty_wwii_screen5_0.jpg

Jó gamerhez híven, hiba lenne nem megosztani veletek a tegnap bemutatkozó második világháborús Call of Duty WWII előzetesét. Valami lehengerlően néz ki az előzetes alapján a játék, és tudván, hogy végre visszatér az alapokhoz a sorozat, majd ismét a második világháborúban darálhatjuk az ellent, már most melegséggel töltötte el a kis szívem.

Tovább
komment

Az új-zélandi vámpírok hétköznapjai - Kritika

2017. április 26. 20:57 - Molnár Balázs L.

shadows-still_46658.jpg

 Mit találunk viccesnek? Miért talál mást és mást viccesnek két különböző ember? Mitől vicces valami? A humor a mai napig egy olyan dolog, amit nem lehet behatárolni tudományosan. Nincs egy humor mérce, ami megadja miért vicces valami. Egyszerűen annak találjuk és kész. Amikor mi már a könnyünket törölgetjük, míg más még mindig savanyú pofát vág. A mai filmünknek egy kicsit eltérő a humora a már megszokott amerikai vígjátékokétól, és erre csak annyit lehet mondani, hálisten'.

Tovább
komment

Hátizsák, hátizsák.. Nyáron jön a HP VR tatyója, az Omen X

2017. április 25. 21:17 - Molnár Balázs L.

omen-vr-backpack-05.jpg

 Már tavaly bemutatkozott a HP VR háti tatyója, az Omen X. Mi is ez? Egy hátizsákba tuszkolt számítógép, amit arra találtak ki, hogy meghajtsa az éppen rajtunk lévő virtuális valóság szemüveget, legyen ez az Oculus féle Rift vagy a HTC Vive, ezzel pedig ledobhatjuk a megkötéseket és bárhova magunkkal vihetjük az eszközt.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása